Fiúk nektek nem esik rosszul ha durván visszautasít titeket egy lány? Nem rossz ez nektek?
Én találtam egy nagyon egyszerű szűrőt! Szia, fent vagy a facebookon? Igen, akkor köszi, szia. Aki nincs fent, az már valószínűleg nem plázacica, már csak a pasiügyet kell kideríteni róla :)
Amúgy köszönöm egy halasi lányt sikerül feleségül vennem, akivel Sopronban akadtunk össze. Én meg kecskeméti vagyok :)
Hét éve vagyunk együtt, és most hét hónapos a lányunk. Szóval össze lehet ezt hozni, csak a keresletet ki kell terjeszteni a kínálatra!
Aki nem a kőbunkó lányokra kőbunkózik, annak el kell felejtenie a diszkót és társait ismerkedés céljából, és valami kézzelfoghatóbb módon próbálkoznia. Szerintem.
"Szia, fent vagy a facebookon? Igen, akkor köszi, szia"
Mi a baj a facebook-kal? Tök hasznos. :D Nem mindenki azért van fenn hogy kiírhassa "kapcsolatban", vagy hogy 200 képet felpakoljon magáról, amit aztán agyondicsérgetnek a barátnők, meg lájkolnak vagy 200-an :D bár az önbizalomnak lehet az is jót tesz...
"kapjátok folyton az ajánlatokat."
az eddigi nőismerőseid megírhatnák nekem hogy mi a titkuk, engem sose szólít le senkise, ellenben a perverz emberkék mindig megtalálnak. :D Lehet domina fejem van, vagy nem tudom xDDDD Hozzáteszem hogy ez fényes nappal van, szórakozni egyáltalán nem járok... persze ha forrónadrágban és mély dekoltázzsal flangálnék ez érthető lenne, de nem... bár azt is felvehetnék ilyen dögmelegbe, elvégre a strandon sincs senki csadorba, mégse botránkozik meg az ember:D
És hogy hasznos is legyen a válaszban: egy durva visszautasítás kit ne küldene padlóra? akár párkapcsolati téren, akár máshol...de vigasztaljon hogy van vagy 3 milliárd nő a Földön, akkor egy normális csak jut :)
Mindenkivel elofordul, hogy az egesz noi nemre haragszik. De skacok! Legalabb azt vegyetek mar eszre ami kiboki a szemeteket! Itt egy lany aki arra var, hogy normalisan szoljon hozza valaki! Nosza lehet probalni!
22 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!