Fiúk nektek nem esik rosszul ha durván visszautasít titeket egy lány? Nem rossz ez nektek?
Utolsó vagyok
Nekem van egy lány barátom, aki rinyált, hogy neki már nagyon kell egy pasi, mert annyira magányos, de SEMMIT nem tett érte, hogy bármi történjen, azt várta, hogy a fiúk menjenek oda hozzá!
Mondtam neki, hogy ha ennyire kell neki, akkor miért nem megy ő oda valakihez... Mondta, hogy hát ez nem így működik, a fiú dolga a kezdeményezés. Erre én, hogy ki nem sza.rja le, hogy a nagykönyv szerint kinek mi a dolga?! Ha nagyon kell, akkor megcsinálod!
Aztán pár nap múlva odament hozzá egy srác, vele összejöttek, de a kapcsolatuk ideje alatt is („fúú, már igazán dughatnánk”), erre is mondtam, hogy kezdeményezzen, de mondta, hogy az a fiú dolga...
Ha ennyire emancipáció van, akkor mi az, hogy a fiú dolga???
igen, a fiúk dolga, VOLT! régen az 1800-as években. akkor még a nők értékelték hogy a fériak udvaroltak és virágot vihettek nekik. és a férfi férfinek érezhette magát. ezek a mai tükörbepózólós. ajakcsücsörítős pláza cicák (tisztelet a kivételnek, ) lenézik az ilyen embert! sőt elújságolják a barátnőikek hogy egy. kanos"balek" virágot tolt a képébe de szánalmas volt stb. ezek semmit nem tudnak értékelni! ha oda megy fiú az a baj. de persze utána lehet megbánják a dolgot. de késő bánat! ők már nem kezdenyezik vissza a lekoptatott fiút. miért is. hisz akad!
az a lány akit te fölsoroltál az csak azért volt a fiúval mert egyedül érezte magát. ha egy féri érzi magát egyedül. nincsmás választása mint legyelni a keserű magányt. még ti (nők) kapjátok folyton az ajánlatokat. és még ti sírtok. kezdeményezni nektek is! nincs aranyból a talpatok. sőt, a. kétforintot se értek, mert csak a körmötöket tudjátok festeni egésznap.
megbántott szegény kisfiú panaszai...
nos, életem, nem a nőkkel van a baj, hanem hogy olyanokhoz mész oda, akiknél borítékolható a bunkó elutasítás.
én speciel még nem voltam bunkó egy fiúval sem, csupán ellentmondást nem tűrően közöltem vele, h van barátom, de azért köszönöm a bókot.
ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!