Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Fiúk nektek nem esik rosszul...

Fiúk nektek nem esik rosszul ha durván visszautasít titeket egy lány? Nem rossz ez nektek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Nekem van egy lány barátom, aki rinyált, hogy neki már nagyon kell egy pasi, mert annyira magányos, de SEMMIT nem tett érte, hogy bármi történjen, azt várta, hogy a fiúk menjenek oda hozzá!

Mondtam neki, hogy ha ennyire kell neki, akkor miért nem megy ő oda valakihez... Mondta, hogy hát ez nem így működik, a fiú dolga a kezdeményezés. Erre én, hogy ki nem sza.rja le, hogy a nagykönyv szerint kinek mi a dolga?! Ha nagyon kell, akkor megcsinálod!

Aztán pár nap múlva odament hozzá egy srác, vele összejöttek, de a kapcsolatuk ideje alatt is („fúú, már igazán dughatnánk”), erre is mondtam, hogy kezdeményezzen, de mondta, hogy az a fiú dolga...

Ha ennyire emancipáció van, akkor mi az, hogy a fiú dolga???

2013. aug. 5. 01:59
 12/71 A kérdező kommentje:

igen, a fiúk dolga, VOLT! régen az 1800-as években. akkor még a nők értékelték hogy a fériak udvaroltak és virágot vihettek nekik. és a férfi férfinek érezhette magát. ezek a mai tükörbepózólós. ajakcsücsörítős pláza cicák (tisztelet a kivételnek, ) lenézik az ilyen embert! sőt elújságolják a barátnőikek hogy egy. kanos"balek" virágot tolt a képébe de szánalmas volt stb. ezek semmit nem tudnak értékelni! ha oda megy fiú az a baj. de persze utána lehet megbánják a dolgot. de késő bánat! ők már nem kezdenyezik vissza a lekoptatott fiút. miért is. hisz akad!

az a lány akit te fölsoroltál az csak azért volt a fiúval mert egyedül érezte magát. ha egy féri érzi magát egyedül. nincsmás választása mint legyelni a keserű magányt. még ti (nők) kapjátok folyton az ajánlatokat. és még ti sírtok. kezdeményezni nektek is! nincs aranyból a talpatok. sőt, a. kétforintot se értek, mert csak a körmötöket tudjátok festeni egésznap.

2013. aug. 5. 02:30
 13/71 anonim ***** válasza:
51%

megbántott szegény kisfiú panaszai...

nos, életem, nem a nőkkel van a baj, hanem hogy olyanokhoz mész oda, akiknél borítékolható a bunkó elutasítás.

én speciel még nem voltam bunkó egy fiúval sem, csupán ellentmondást nem tűrően közöltem vele, h van barátom, de azért köszönöm a bókot.

ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye :P

2013. aug. 5. 10:18
 14/71 A kérdező kommentje:
-_- nem panaszkodom. csak jó lenne ha elgondolkodnátok magatokon. :) de te örülj hogy ilyen gonjaid nincsennek. kiváncsi lennék rá ha cserélnél a fiúkkal 2hónapig milyen lenne a véleményed a lányokról.
2013. aug. 5. 11:32
 15/71 A kérdező kommentje:
jah, és nincs rátok írva nagy betűkkel hogy van barátotok. xD
2013. aug. 5. 11:37
 16/71 anonim ***** válasza:
a bunkó elutasításos stílus kikre van ráírva?
2013. aug. 5. 12:25
 17/71 A kérdező kommentje:
'a bunkó elutasításos stílus kikre van ráírva?' hát ez az. :/ :D
2013. aug. 5. 13:09
 18/71 anonim válasza:
Tudod, az élet egy eléggé bonyolult dolog. Előfordulhat, hogy sokkal nagyobb baj ér, ha nem utasít vissza....
2013. aug. 5. 19:09
 19/71 A kérdező kommentje:
tudod az élet igazságtalan (Y) és azért mondod te is ezt, mert veled is úfy viselkedtek.
2013. aug. 5. 21:26
 20/71 A kérdező kommentje:
gy*
2013. aug. 5. 21:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!