Nagy baj ha sokszor inkább egyedül vagyok mint társaságban?
Figyelt kérdés
Olvastam pár ilyen kérdést de mindegyik azzal kezdődött, hogy az illetőnek nincsenek barátai. Nekem vannak jól el vagyok velük. Sohasem voltam az a tipikus "középpontban akarok lenni, mindenkivel el tudok beszélgetni" típus. Pár hónapja tökéletesen érzem magam ha itthon vagyok a szobámban, filmet nézek, zenét hallgatok, olvasok, vagy egy-kétszer elmegyek strandra barátokkal. Egyszerűen nem is vágyom arra, hogy folyton menjek valahova.. Tudom most "ebben a korban vagyok" ugyanis 16 vagyok. Van még valaki ezzel így?2013. aug. 2. 20:45
11/11 anonim válasza:
Pimbula igazad van. Nekem is folyamatosan mondogatja a családom, hogy mikor megyek már nyaralni, mikor megyek már moziba stb. Az utóbbi pár napban minden nap voltam valahol, de még mindig piszkálnak, de az emberek szimplán ilyenek. Jobb a másikat piszkálni mint saját magukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!