Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van olyan ember, akinek...

Van olyan ember, akinek nincsenek barátai, barátnője? Olyan ember, aki teljesen egyedül él?

Figyelt kérdés
Hány éves vagy? És szerinted miért lettél magányos? Jó neked ez így, vagy változtatnál? És ha igen, akkor hogyan és min?

2013. júl. 4. 05:45
1 2
 11/18 Szabó Adrienn000 válasza:
62%

Tegnap 11:02! Én is ilyen vagyok,bár én tudom az okát! De EMBEREK!!! Miért mondjátok azt,hogy semmit nem értek??? Miért? Mondta valaki,azon kívül,hogy Ti bebeszélitek magatoknak ezt????

KÉTLEM!!!

Ha nem lennétek idevalók,nem lennétek itt! Én nagyon pesszimista voltam,én is így álltam mindenhez mint Ti! Aztán rájöttem,hogy egyedül vagyok,magányos! Napirendem: 6kor fel kell,7suli d.u2-ig.majd haza,tanulok és egész nap a szobában punnyadok! Rájöttem,nem jó ez így! VÁLTOZNI szeretnék! Próbáltam a suliba beszélgetni,tanárokkal,fb-on,elkezdtem Bibliát olvasni stb. Kezdtem érezni,hogy jobban magam,ma már rendszeresen sportolok/futok,focizok,ugrálókötél/. MA már tényleg mondhatom,hogy jól érzem magam itt,de mivel folyton a szobában ültem a jó kommunikáciòs képességem sem alakult ki jól. Még azon bőven kell javítanom! De ehhez AKARAT,ERŐ és KITARTÁS szükséges!!!! Nem mondom,hogy tökéletesen vagyok,engem is ér még bizonytalanság,de már nem olyan mint annó. Lehet kicsit hülyén hangzik,vagyis Ti úgy érzitek,de Bibliát olvasni,kicsit templomba járni igen is jóérzés! Ha hisztek nekem,s változtatni szeretnének,kérlek,menjetek el 4-5x templomba,lehet még meg is fog tetszeni. :) Ha nem,akkor kezdjetek valamit sportolni/Tényleg jó!!!/

HA esetleg van kedved beszélgetni,akkor írj nyugodtan! MÁR imádok dumálni!...és lehet VELED!! :)

Ui.:tegnap megnéztem ezt a filmet,NÉZD meg TE is! : A békés harcos útja!

18/L :-)

2013. júl. 9. 13:04
 12/18 LeftBehind ***** válasza:
82%
11. Nem rosszból,de ha elhiszed azt amit a Bibliában írnak,a büdös életbe be nem teszed a lábad templomba.
2013. júl. 9. 16:08
 13/18 anonim válasza:
utolsó ezzel mire célzol?
2013. júl. 9. 18:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem általános suliig voltak amolyan "haverjaim", elég sokan, akik osztálytársak voltak. De ők sulin kívül kb. leszartak nagyrészt. Mikor kicsit megkomolyodtam (14 évesen, kicsit korán voltam kénytelen), akkor hátrahagytam őket középsuliba menetkor. Ott már nem sikerült barátokat találni, haverokra pedig nem volt szükségem.

Volt egy legjobb barátnőm, de már vége lett, mert nekem többet jelentett az egész, mint neki...

Azután sokáig egyedül voltam, majd sikerült találnom egy barátot, akiről azt hittem ő igaz barát lesz, de aztán megint az lett a vége, mint korábban... egy idő után nem keresett, nem számítottam már neki.

Azóta kicsit jobban elkezdtem kimozdulni időnként, egyedül nagyrészt, megismertem pár embert, de egyik sem lett komoly barátság, csak újabb "ismeretségek", olyanokkal, akik sosem keresnek.

Igazából elég nehéz dolgom van, mert kevés ember van, akivel igazán jól kitudok jönni, nem vagyok egy átlagos felfogású lány.

Most van valaki, akit lelki társamnak érzek, nagyon jól megvagyunk, de messzebb lakik és még nem tudtunk találkozni... talán lassan már sikerülni fog. Most benne van a legnagyobb reményem, mert szeretem is már...

De jó lenne, ha a közelből lennének barátaim, akikkel eltudnék menni ide-oda, csak valahogy sosem akar összejönni :(

19/L (Baranya)

2013. júl. 14. 02:18
 15/18 LeftBehind ***** válasza:

13. Amennyire én tudom,Jézus tanításai közt szerepel,hogy "Isten nem lakozik kézzel csinált templomokban." Azon belül slusszpoén,hogy a 10 parancsolat megtiltja,hogy "faragott képet" imádj. Erre mit csinál mindenki? Bemennek a templomba és imádkoznak a feszület előtt.

De ha már itt tartunk,az egész kereszténység egy vicc. Amióta léteznek,szembe mennek Jézus tanításaival. A Bibliát több helyen olyan szinten változtatták meg,hogy értelme sincs a dolognak.

2013. júl. 14. 10:19
 16/18 LeftBehind ***** válasza:

Meg is kerestem a pontos idézetet.

Apostolok cselekedetei 17:24

"Az Isten, a ki teremtette a világot és mindazt, a mi abban van, mivelhogy ő mennynek és földnek ura, kézzel csinált templomokban nem lakik."

2013. júl. 14. 10:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Csatlakozom,jó lenne valaki akivel ki lehet mozdulni a városban.

Az ilyen neten való levelezgetésnek nem látom sok értelmét.

A kedves templomba járó lány hol lokalizálható?

2013. aug. 9. 12:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Aki képtelen barátkozni, annak szociális fóbiája van.Az meg pszichiáterre tartozik.Gyógyitható!
2013. dec. 23. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!