Ti is éreztetek már így?
Figyelt kérdés
Csak tudni szeretném hogy ezzel nem vagyok egyedül. Nem mintha ennek a tudata boldoggá tenne, csak könnyebben viselném, a tudnám, hogy másnak is megy.
2013. júl. 2. 18:15
1/6 anonim válasza:
Ez miért érzés? Minden gondolatodat, minden veled történtről nem kell mindenkinek tudnia. Én sem mindig osztom meg a kétségeimet, problémáimat a környezetemmel, és az, hogy mikor sírok pláne nem tartozik senkire.
4/6 anonim válasza:
Egyszer kétszer én is felírtam ezt a senki.sem.ismer cuccot. Szerintem egy része ezeknek a problémáknak csak azért van, mert úgy érzed nem fogad el a társadalom, vagy nem vagy elég jó. Pedig a társadalmat, sőt, minden olyan embert akit nem szeretsz, egyszerűen LE KELL SZ*Rni.
5/6 anonim válasza:
Olyan ez is, mint a fogzás. Mindenki átesik rajta.
6/6 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a lelkizős dolgot. :) Megértem én ha valaki szomorú, mindenki szokott az lenni, de egyszerűen csak engedd el ezt az egészet, és döntsd el hogy mostantól nem érdekel az egész. :) Hidd el nekem mindig sikerül. :D
Először csak mosolyogj, azután menj ki a szobádból, és beszélgess a szüleiddel, vagy a barátaiddal és el is van felejtve a dolog. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!