Éreztetek már így?
...hogy kicsúszott a kezetek közül az irányítás?
...nem tudtátok merre, s hogyan tovább?
...hogy senki nincs veletek?
...hogy nem tudtátok mihez kezdjetek?
...csak azt, hogy most nagyon rossz, minden, mindenki ellenetek van és semmi sem sikerül jól?
(Nem tudom mihez kezdjek. Kaphatnék egy-két bátorító szót?)
Igen, éreztem már így. Ennél már csak jobb lehet és lesz is!
Sírd ki magad és utána emeld fel a fejed. Nézd, milyen szép a világ.
Nekem is szokott ilyen lenni. Most is hasonlo helyzetben vagyok. Idovel minden rendezodni fog. Vagy beszelj valakivel ez ugyben (gondolom nem akarsz, ezert is neten kerdezel...), vagy idd le magad egy este es pityregjel, de masnap huzd ki magad es gondolkodj hulyesegeken ha lehet.
Szedd magad ossze es ne add fel!
"...de masnap huzd ki magad es gondolkodj hulyesegeken ha lehet. "
NE gondolkodj hulyesegeken...
bocsi elirtam
Sajnos nincs senki akivel megbeszélhetném a problémáim. Az elmúlt időkben előfordult, h megittam 1-2 pohárral a problémákra és próbáltam kikapcsolni, de ez csak ideiglenes, sajnos, meg hát nem akarok 25 évesen piafüggő lenni, mert a párom néha nagyon bunkó velem és a jövőm is kilátástalan.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, éreztem így! Ugyanilyen volt a párom, semmit nem segített! Olyan depresszióm volt, hogy tanítani lehetne!
De végül mégis ő oldotta meg a dolgot. Mert szakított velem. Ami akkor összetört, és a helyzetem még sokkal kilátástalanabb lett. DE kvázi sokkterápiaként működött (álmomban nem gondoltam, hogy képes lesz erre, hiszen pontosan tudta, hogy se munkám, se lakásom). Néhány napig össze voltam törve, de a depresszió és vele ezek a gondolatok elmúltak. Most már azon gondolkozom és dolgozom, hogy megoldjam az életem.
Ne aggódj, mindent mindig meg lehet oldani, mindig van tovább! Csak keresd kitartóan, és meg fogod találni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!