Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van olyan, hogy egy ember...

Van olyan, hogy egy ember örökké magányos marad?

Figyelt kérdés
Nekem sosem voltak közeli ismerőseim, sosem hívtak sehova, ha én hívtam embereket ők nem jöttek el. Szóval egyedül vagyok. Néha lenézek egy-egy szórakozóhelyre (itt javasolták, hogy tegyem ezt) de sohasem tudok új ismeretségekre szert tenni. Tényleg mindent megpróbáltam de egyszerűen nem találom szociális értelemben véve a helyemet. Létezik az, hogy valakinek sosem lesz társasága, barátnője?
2013. jún. 23. 08:19
1 2
 11/14 anonim válasza:

Én 24L vagyok, és teljesen átérzem a helyzetedet. Magányos típus, kevés baráttal, nehezen szerzek újakat és ez szinte a kezdetektől így van.

Nemrég én is úgy döntöttem, hogy végrehajtok egy drasztikus változást, sokkal jobban érzem magam tőle, bár a szociális helyzetemen még nem nagyon segített. Mégsem hiszem, hogy örökre magányos maradnék. Kreatívkodok, mozgok, javítok azon, amin tudok. A lényeg, hogy ne hagyd el magad. Ez most egy hullámvölgy, van ilyen, elmúlik. És addig, amíg megtalálnak azok az emberek, akikre vársz, van időd kitalálni, milyen embert akarsz bemutatni nekik. Egy letargikust, aki nem tud mit kezdeni magával, vagy egy vidám és határozott valakit. :)

2013. jún. 27. 17:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam pozitív lenni, nyitott mindenre de akkor is csak falakba ütköztem. Ismerkedni sem tudok sehol mert egyszerűen nincs hol.
2013. jún. 27. 17:31
 13/14 anonim válasza:
olyan nem létezik, hogy nincs hol ismerkedni! Próbálj ki valami újat. Ha most lenne hol ismerkedned, akkor szerinted (ezzel a hozzáállással) szereznél barátokat?
2013. júl. 8. 07:49
 14/14 A kérdező kommentje:

"Próbálj ki valami újat."

A kérdés kiírása után kicsit többet jártam szórakozni egy-két barátommal (barátnőkeresés szándék - sikertelen de azért jó volt :D ), szeptembertől elmegyek szakirányú továbbképzésre (szintén lehetőség) és kiléptem a munkahelyemről, ahol lehetetlen ismerkedni (szó szerint 0%-os női jelenlét, a többiek pedig 40+-osok, ami nem baj csak ők már nem azok a tipikus haverkodós emberek)

Remélem találok valami sokkal jobb légkörű munkahelyet, ahol nem kell napi 10 óra nehéz fizikai munkát végeznem.

2013. júl. 8. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!