Más is érzi úgy hogy fél az emberektől, és ezzel ellentétben mégis iszonyatosan fél a magánytól, folyton vágyik emberi kapcsolatokra, és az emberi kapcsolatok tartják egyben?
Figyelt kérdés
Folyamatosan kapcsolatban kell lenni valakivel, mindig közel kell kerülni az emberekhez. Mintha ez gyógyítana, nyugtatna meg, hogy vannak emberek körülöttem, vannak kapcsolataim. Mint egy szivacs úgy vágyom emberek társaságára, néha sok is vagyok. Mégis félek az idegenektől, az új helyzetektől, kicsit szocfóbos vagyok. Ez olyan ellentmondásos, ezért nem is értem hogy van ez, mi okozhatja ezt.
Ti hogy vagytok ezzel?
2013. jún. 3. 19:18
11/11 anonim válasza:
Szuper! :) Jó nagy munka, de megéri!
Jó, hogy jársz terápiába, ott biztonságban áshatsz mélyre magadban... :)
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!