Létezik olyan paróka amely nem emberi hajból készült, de mégis nagyon élethű?
Van,viszont rengeteget fog kelleni keresgéj,hogy megtalald a hozzád illőt, mivel rengeteg a használhatatlan .
Kaptam egy hirdetést: [link]
ez már régi, csak a szemléltetésért raktam fel, Pest környéki volt a hirdető.
Rakj fel te is hirdetéseket, hogy mi érdekelne,és ugyanakkor nézegges is a hirdeto oldalakon, sokszor sokkal job dolgokra akadsz ilyen helyen mint egy áruházban.
Sok sikert!
Magyarországon nincs elterjedve, de külföldő rengeteg nő használ un lace front vagy full lace parókát. Ennek a lényege hogy egy tüll anyagra van rászőve a haj és olyan mintha szálanként nőne ki a fejbőrből.
A futura hajból készült parókák élethűek és nem olyan fényesek mint más szintetikus hajak. 30-100$ között mozognak. Magyarországon 2-3szor annyiba kerülnek szóval inkább külföldről szerezz be. Ha akarod segíthetek.
Ha parókát hordasz akkor mindegy hogy ázsiai, indiai vagy európai mert egyáltalán nem érintkezik a sajátoddal ugyanis az egy parókasapka alatt van.
Nekem volt indiai hajból parókám, 100% kézi szövésű és nagyon jó volt Most rendeltem egy másikat ami kínai kezeletlen hajból lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!