Paróka? Nagyon gáz lenne?
Már másfél hónapja le lett vágva, és azóta sem állt be sehogy.
Régen hosszú volt, és daueroltattam, mert úgy legalább kinézett valahogy. Dauer nélkül csak lógott, sehogysem állt és lelapult. Sajna röviden is így viselkedik a hajam:(
Nem a paróka lenne a ciki, hanem hogy feltűnő is lenne, meg elég gáz, ha csúszkál, ha pl. még iskolás vagy (a stílusod alapján sztem az lehetsz), tesiórán mit csinálsz, mikor egy bukfencnél leesik? XD Vagy egyáltalán. :D
Na meg nem épp egy kényelmes viselet, befülled, viszket alatta a bőr, állandóan vakarózni is elég cikis lehet. :D
Amúgy szerintem nem a hajaddal lehet a baj, csak elég szar fazont vágattál, vagy a fodrászod béna. Ha sehogy nem megy, akkor amíg meg nem nő kicsit, száríttasd be fodrásszal, árban nyilván még olcsóbban kijön, mint egy normális paróka.
Volt már többféle fazonú a hajam, rövidebben is, de egyik sem állt meg. A fordász féle beszárítás is csak addig maradt, amíg haza nem értem. A nagymamámtól örököltem ezt a hajtípust, ő is csináltathatott bármit, sosem állt, sosem maradt úgy neki.
Nem vagyok már iskolás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!