Ha 25 éves koromig nem volt viszonyom nővel, magányos maradok örökre?
Szia! Szerintem semmi gond nincs ezzel. Veled viszont van egy hatalmas: rossz az önértékelésed. Ha elfogadnád magad olyannak, amilyen vagy és nem erőltetnéd ennyire a párkeresést, hidd el találnál valakit. És mi a jobb: találni valakit, elvenni és pár év után elválni vagy megtalálni a nagy Ő-t?
Igaz én fiatalabb vagyok, mint te és a másik nemet képviselem, de azért megosztom veled az én történetemet. Lassan közeledek a 18 felé és még egy párkapcsolatom sem volt. Sokáig magamban kerestem a hibát, aztán rá kellett jönnöm, hogy a hiba a világgal van. Az emberek már nem úgy közelednek a másikhoz, mint régen, a párkapcsolatok lényegében nem a szerelemről, inkább csak egyfajta szükséglet kielégítéséről szólnak. Mire sikerült erre rájönnöm, azóta máshogy tudok tekinteni magamra és a környezetemre. Már nem azt érzem, hogy én vagyok rossz a fiúknak, inkább azt, hogy még nem volt szerencsém olyasvalakit találni, aki meglátja bennem az egyént, aki vagyok!
Látom három éve írtad ki a kérdést.
Hogy áll a helyzet, sikerült párt találod. Tudok egy 100%-os megoldást, hogy igazi párra találj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!