Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha 25 éves koromig nem volt...

Ha 25 éves koromig nem volt viszonyom nővel, magányos maradok örökre?

Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 12:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Biztos nem.
2015. dec. 27. 21:04
 32/36 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz magányos lenni akkor nem...😈 de ha csak szeretnéd, hogy békén hagyjanak akkor ne így állj hozzá, valamit valamiért. Próbálkoznod kell, próbáld meg ezt is, azt is, egyik se kotelező. Írj privit, ha választottál már egy oldalt. 😈
2015. dec. 29. 01:03
 33/36 anonim ***** válasza:
Most látom csak,hogy 3 éve írtad ki a kérdést. Tehát már 28 éves vagy és még mindig nem?
2016. júl. 2. 17:15
 34/36 anonim válasza:

Szia! Szerintem semmi gond nincs ezzel. Veled viszont van egy hatalmas: rossz az önértékelésed. Ha elfogadnád magad olyannak, amilyen vagy és nem erőltetnéd ennyire a párkeresést, hidd el találnál valakit. És mi a jobb: találni valakit, elvenni és pár év után elválni vagy megtalálni a nagy Ő-t?

Igaz én fiatalabb vagyok, mint te és a másik nemet képviselem, de azért megosztom veled az én történetemet. Lassan közeledek a 18 felé és még egy párkapcsolatom sem volt. Sokáig magamban kerestem a hibát, aztán rá kellett jönnöm, hogy a hiba a világgal van. Az emberek már nem úgy közelednek a másikhoz, mint régen, a párkapcsolatok lényegében nem a szerelemről, inkább csak egyfajta szükséglet kielégítéséről szólnak. Mire sikerült erre rájönnöm, azóta máshogy tudok tekinteni magamra és a környezetemre. Már nem azt érzem, hogy én vagyok rossz a fiúknak, inkább azt, hogy még nem volt szerencsém olyasvalakit találni, aki meglátja bennem az egyént, aki vagyok!

2016. júl. 3. 00:35
 35/36 anonim ***** válasza:

Látom három éve írtad ki a kérdést.

Hogy áll a helyzet, sikerült párt találod. Tudok egy 100%-os megoldást, hogy igazi párra találj.

2016. okt. 17. 15:53
 36/36 anonim ***** válasza:
Mi az a 100%-os megoldás? Nekem se volt még barátnőm 28 éves létemre.
2016. okt. 30. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!