Ha 25 éves koromig nem volt viszonyom nővel, magányos maradok örökre?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 12:05
21/36 anonim válasza:
Neked eddig miért nem sikerült barátnőt találni?
Egy sorstárs 26F
22/36 anonim válasza:
Én 22/F hasonlo cipőbe járok nem tudok felszedni egy lányt se hiába és akárhogyan probálkozok mindenki lapátra tesz és átvernek akivel tényleg ugyérzem hogy lehetne valami köztem és a lány között stb. nekem még sosem volt barátnőm és még ráadásul szüz is vagyok Én ugy gondolom hogy eddig az a pár tali egy két lánnyal szerintem én mindent jol csináltam és tök kedves meg rendes voltam velük stb. de másnap meg mind ha semmi se történt volna azt mondta nekem hogy semmit se akar tölem és hogy mást szeret :( de a talin meg mnitha már régota együtt lennénk
23/36 anonim válasza:
Én már igy érzem amugy hogy sosem lesz barátnöm.Eddig akikkel randizgattam mind átvert az összes lány.Ugyhogy én már feladom lassan.Akármit csinálok soha semmi nem jo nekik.Jo értelembe értem a "csinálok" szot.
24/36 anonim válasza:
Hogy-hogy eddig nem sikerült összehozni egy párkapcsolatot?
?
25/36 anonim válasza:
Kedves Kérdezö!
Szoktál talizni vagy randizgatni lányokkal? probálkozol azért csajozni???
26/36 anonim válasza:
Ha egészen eddig még nem vacsoráztam akkor már nem is fogok? (De mert kinn készül)
27/36 anonim válasza:
Prostik csak a mesében léteznek. Ha mégsem, akkor milliókat kellhetne fizetned, hogy az utcán helyben lerendezzen. Ez pedig tovább rontja a helyzetedet az esetlegesen ideális csajoknál, tehát a Prosti egyenlő Gém Óver. Az még az öngyilkosságnál is sokkal rosszabb, a hajléktalansággal meg a koldulással vetekszik.
28/36 anonim válasza:
szüzen végzed testvér, most vedd az irányt a papzárda felé
29/36 anonim válasza:
Ha ide írogatsz, ahelyett, hogy eljársz otthonról és lányokkal próbálsz ismerkedni, akkor biztos nem is lesz senkid.
Állj fel a gép elől és irány a nagyvilág! Menj el sportolni, szórakozni vagy tanfolyamra, és beszélgess minél több lánnyal! Ne borulj ki, ha nem jön össze veled az első, majd lesz később olyan is, akinek te jössz be. Hajrá!
30/36 anonim válasza:
Nyugi! Nekem se volt párom. 27 évesen találtam párt.Ha tényleg akarni fogod meg fogod találni akit keresel. Csak ne szexuális tárgyat akarj hanem nyitni egy másik emberre. És akard megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!