Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehet kibírni, ha egyedül...

Hogy lehet kibírni, ha egyedül maradtam?

Figyelt kérdés
Nincs senkim, elhagyott a barátnőm és már közel az 50-hez esélytelen, hogy normális nőt találjak. Eleinte még jól viseltem a magányt, de már egyre kevésbé bírom. Nehezen ismerkedem, nem szeretem az idegen embereket, nincs is hova eljárjak, barátaim is kevés van és csak egy héten egyszer ha találkozunk. Nem is nagyon van kedvem ismerkedni annyira sok a rossz tapasztalatom. Már nagyon elegem van ebből az életből, depressziós vagyok, nagyon sokat emésztem magam. Akik egyedül élnek hogy bírják a magányt, mit csinálnak?

dec. 13. 23:46
1 2
 11/11 hgwell ***** válasza:
2 napja kaptad a pelyvacukrot egy 50 és Nő reményteljes szexualitasaban és most egy hozzád kedves jószággal kekeckedsz és kérkedsz.?? Azt kívánom legyen egy bugyid meg hintód! Csak ne engem borogass meg dőlőgtess!
dec. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!