Hogy lehet kibírni, ha egyedül maradtam?
Figyelt kérdés
Nincs senkim, elhagyott a barátnőm és már közel az 50-hez esélytelen, hogy normális nőt találjak. Eleinte még jól viseltem a magányt, de már egyre kevésbé bírom. Nehezen ismerkedem, nem szeretem az idegen embereket, nincs is hova eljárjak, barátaim is kevés van és csak egy héten egyszer ha találkozunk. Nem is nagyon van kedvem ismerkedni annyira sok a rossz tapasztalatom. Már nagyon elegem van ebből az életből, depressziós vagyok, nagyon sokat emésztem magam. Akik egyedül élnek hogy bírják a magányt, mit csinálnak?tegnapelőtt 23:46
1/7 anonim válasza:
Érthető, hogy nehéz helyzetben van. Íme néhány javaslat a magány kezelésére:
-Fókuszáljon önmagára: fejlessze készségeit, űzzön hobbikat.
-Tűzzön ki kis célokat és érje el őket.
-Ápolja meglévő kapcsolatait, legyen nyitott új ismeretségekre.
-Csatlakozzon közösségekhez, klubokhoz közös érdeklődés alapján.
-Végezzen önkéntes munkát.
-Mozogjon rendszeresen, ez javítja a hangulatot.
-Fontolja meg háziállat tartását.
-Ha súlyos a depresszió, keressen szakmai segítséget.
-Ne adja fel a reményt új kapcsolatra, de ne erőltesse.
Emlékezzen, a magány leküzdése időt igényel. Legyen türelmes önmagával, és ne féljen segítséget kérni.
2/7 tejjelkifili válasza:
Kb három lehetőséged van. Vagy így élsz tovább, vagy elkezdesz élni, kísérletezni kockázatokat vállalva, vagy befejezed az életet.
3/7 anonim válasza:
Tényleg szeretnél párt vagy csak mint társadalmi megfelelèsként akarod?
4/7 anonim válasza:
Ismerkedhetünk. (Nem ígérek biztosan párkapcsolatot, de barátságot igen!)
50N
5/7 hgwell válasza:
Annyi hogy nem magyar not keresel...ők 1500ban kihaltak. 1985-ben már gyereket neveltek mosatniuk kellett naponta 3-4szer mire 50-re elfaradtak...én gondolkoztam akasztok de még nem vagyok 40-en és sikerült amit akartam, tehát hamarabb kellett volna akasztani de csak akkor amikor már nem hianyol senki de megtette volna valaki más az akasztast helyettem magam helyett elvegezte volna más a testemmel de nem így lett, azt nem tudom hogyan alakul majd a többi mert ha kell nem a lakásban elaludva vagy a korhazban akarok meghalni, úgy terveztem ha lesz feleségem oregkorunkban együtt aludtam egymás mellett az agyban közösen elalszunk.. ezt épp beoptijje rendesen...tehát Isteni anyag megteremteseben több molekularacsszerkezetu hashajtot veszek be, amitől a holdig repulok de viszem magammal legalább fél europat...látni fogjak majd kameran, ahogy hatott a hashajto a vödröm felett. Azon is gondolkoztam hol vannak a mosolygós gyerekek a képekrol ahol most 75 évesen az emberek de a csoportbol csak ketten vannak és 55 eve nem hallottak egymásról semmit, de úgy tudják az egyikojuk el 85 éves és Tanár az egyik szigeteken (de szerintuk nem ő az). Ketelkednek benne mert ő egy fiú volt akirol mindenki úgy azonosult, hogy lány, nem tudott más hamis utlevelet szerezni csak egy elmúlt lanyet. Neked is ilyen hamisnak kellene lenned! Azért nem hitegetlek mert én már holnap nem fogok élni...nem akarok. Úgy dontottem nem készíttetem új utlevelet...nem bujkalhatok tovább és fefedem magam...Amadeus Mozart vagyok személyesen és 1880-ban egy vampire ugrott a nyakamba, ő volt csupasz pisztolyom meg a Guiness recorder is lettem, 121 billentyut 2 masodperc alatt nyomtam be...majd kijelentettek 2023-ban bipoláris agymigrénem van amit csak egy különleges egerfajtaval lehet kigyogyitani...a faxranyekkel!.. ha akarod adok neked belőle kenocsot neked is., elhivhatod az allatkert fonoket is van ostorom és korbacsom. Ha persze nem kellékes ha egy 400 kilos diszno vár a didzsiben akkor van kemenysepro is.
6/7 hgwell válasza:
4-es! Én is johetek??! Nem baj ha a parókát otthon hagyod, elég szőrös derekbosegem van. Szeretek én is mindig mindenkit csupaszra tenni.
7/7 A kérdező kommentje:
hgwell, te nagyon súlyos eset vagy, remélem zárt osztályról írsz mert ilyen fokű őrülettel nem kéne szabadon mászkálnod.
ma 03:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!