Az normális, ha 30+ férfiként még sosem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
Nyilván nem. Köszönöm, hogy megtekintetted a kérdést. Na csá! 😂 De most amúgy tényleg, ha valakinek ilyen korban még nem volt párkapcsolata, csak alkalmi légyott, akkor ott lehet valami gond. Vagy mégsem? Most akkor ez normális, vagy abnormális? Ha igen miért? Az olyan mission faild dumára, hogy pld ne is legyen, mert mi a jó abban, ha szakítás esetén fizetheted a gyerektartás díját nem vagyok kíváncsi. 😂 Na gyerük írjatok ne kíméljetek.#leánybúcsú #asszony némber állat tartás xd :) :) póráz kutya póz #szerelem első látásra tiszta romantika domesztosz #szex 69 rómeó júlia aggastyán vén kor férfi szolga #domina dominusz love Dr.Love párkapcsolat barátnő #pasi nuni kuki szeretet esküvő házasság nászút legénybúcsú
tegnap 18:44
11/15 anonim válasza:
9, de én nem csak ajánlatot kaptam, hanem jártam is vele. :)
Mondjuk nem sok értelme volt.
12/15 anonim válasza:
A fogalmazásod és írásképed, a szöveg tartalma alapján még elég infantilis vagy. Nem a "bolondos, laza srác" értelemben, hanem aki ezzel tompítja a hibáit vagy hiányosságait, hogy milyen humorosnak teszi magát. Tudnod kellene hol van helye idióta mémes szlogenek és emojik használatának, és hol nem. A 13 éves lányok szúrják még be a sírva nevetést minden mondat végére.
13/15 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣
tegnap 20:48
14/15 A kérdező kommentje:
És tényleg tényleg az vagyok. Na Baz+! XD
tegnap 23:15
15/15 anonim válasza:
Nàlam is csak a szerencsén múlott. Az normális amit te annak gondolsz és az nem normális amit te annak gondolsz. Statisztikák alapján az átlagtól eltérsz na de akkor mi van? Nincs rádìrva. Útlevélben sincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!