Az normális, ha 30+ férfiként még sosem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
Nyilván nem. Köszönöm, hogy megtekintetted a kérdést. Na csá! 😂 De most amúgy tényleg, ha valakinek ilyen korban még nem volt párkapcsolata, csak alkalmi légyott, akkor ott lehet valami gond. Vagy mégsem? Most akkor ez normális, vagy abnormális? Ha igen miért? Az olyan mission faild dumára, hogy pld ne is legyen, mert mi a jó abban, ha szakítás esetén fizetheted a gyerektartás díját nem vagyok kíváncsi. 😂 Na gyerük írjatok ne kíméljetek.#leánybúcsú #asszony némber állat tartás xd :) :) póráz kutya póz #szerelem első látásra tiszta romantika domesztosz #szex 69 rómeó júlia aggastyán vén kor férfi szolga #domina dominusz love Dr.Love párkapcsolat barátnő #pasi nuni kuki szeretet esküvő házasság nászút legénybúcsú
tegnap 18:44
1/14 anonim válasza:
Teljesen normális, nekem sem volt még 38 évesen
3/14 anonim válasza:
Attól függ mit tartunk normálisnak, és kik szerint. A legtöbb 14-15 évesen szüzességét elvesztő fiatal szerint nem, akiket nem is érdekel a dolog háttere. Ahogy érettebbé válik az ember, és megért bizonyos dolgokat, átlát, tapasztal. Azok szerint normálisnak normális, de ritka dolog. Bár manapság már egyre több ilyen ember van, és már nem annyira lepődnek meg az emberek.
4/14 anonim válasza:
20 Évesen volt barátnőm, most vagyok 36. Szóval passz. Akkoriban könnyebben csajoztam.
5/14 anonim válasza:
Nyilván nem normális dolog. De ha 30+ évesen ez még kérdés, akkor nem csoda, hogy még nem volt és nem is lesz soha.
6/14 anonim válasza:
Na ez igaz, hogy régen könnyebb volt csajozni is, és nem ilyen lányok voltak mint ma, akikkel nem lehet hosszabtávú párkapcsolatot kialakítani, se közös jövőt tervezni.
7/14 A kérdező kommentje:
Hát de pont ezaz. Régen az volt a normális, hogy valaki egy társsal a huszas éveiben családot alapít. Úgy érzem, hogy lemaradok az életben valamiről, amiről nem kéne. S nem csak kifejezetten a családalapításról van szó, hanem egész egyszerűen nem élem át azt az érzést, hogy elvagyok kötelezve valaki iránt. Bár mondjuk nem tettem semmit ez ügyben, mert nem inspirált sosem a leánykeresés. De az amúgy pozitívum a rosszban, hogy nem bonyolódtam mission faild jellegű felelőtlen párkapcsolatba.
tegnap 19:20
8/14 anonim válasza:
Hát, elég gagyi. 😂 Még nekem is volt, pedig meleg vagyok.
9/14 anonim válasza:
#8 Melegként a legkönnyebb, és férfiaktól én is kaptam nem 1 ajánlatot heteróként😄
10/14 A kérdező kommentje:
Most akkor selejtes vagyok. 😂
tegnap 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!