Normális, hogy 39 éves férfiként elkezdtem félni az öregedéstől?
Figyelt kérdés
máj. 16. 21:31
1/18 anonim válasza:
Persze hogy normális, életközépi krízisnek hívják, keress egy terapeutát, ha úgy érzed egyedül nem tudsz vele megbirkózni és nem szeretnél kiégni.
2/18 anonim válasza:
Az.
Idén leszek 40 és eléggé sz**arul esik.
Még ha fiatalabbnak is nézek ki, sajnos 40 vagyok. Úgy érzem mindenre kevesebb az esély.
Még a 39 és a 40 jól hangzik, de a következő 10 év és öreg leszek kb.
Amikor ismerkedek el sem merem mondani a korom :) Amúgy ismerkednek velem, de páran mikor megtudják mennyi vagyok....
3/18 A kérdező kommentje:
Az életközepi válság az nem később van? 45-50 között.
máj. 16. 21:42
4/18 anonim válasza:
Valaki elmagyarázza nekem miért kellett az első választ lepontozni?
6/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem érzem válságban magam. Azt akkor érezném, ha mostanra lenne maximum egy érettségim, nem beszélnék semmilyen nyelvet, esetleg innék is mellé, vagy akár lenne rajtam +30 kiló felesleg. Szerencsére egyik sem igaz rám.
máj. 16. 21:47
7/18 anonim válasza:
Akkor mitől félsz? Családod nincs még?
8/18 A kérdező kommentje:
Nincs, de nem is szeretnék különösebben. Csajozni szoktam, de gyereket nem szeretnék.
máj. 16. 21:54
9/18 anonim válasza:
Nem az öregedéstől kell félni, az mindenképpen bekövetkezik. Inkább attól, hogy az ember esetleg nem hagy maga után semmi értékelni valót, ami méltányolható lehetne az életét tekintve.
10/18 Justinianus válasza:
"Csajozni szoktam"
Akkor természetes, hogy megrémülsz a ráncoktól és az ősz hajszálaktól.
Bár még akkor sincs minden veszve, ha az érettségid mellett egy nagyon jól fizető állásod is van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!