Hogyan legyek életem főhősnője?
Kérlek, segítsetek kijózanodni a reménytelen szerelemből! Nem akarok mással sem kapcsolatot, csak akarok élni akarni:)
Valami könyv, film, zene, élet tipp, buzdító mottó esetleg van a tarsolyotokban? :)
#8 vagyok
Burkoltan arra akartam kilyukadni hogy az "én"ünk változik, vagy nevezzük egónak. Viszont van a háttérben valami megfoghatatlan, ami rálát erre a változásra. Ez nem leírható, vagy elmondható, de még csak el sem gondolható - viszont lehet tapasztalni különféle belső utakkal (pl meditációval). A tudatos jelenlét egyébként a kulcs az egészhez, és ha ez elég stabilan megvan akkor átformálható a személyiségünk, ergó bárkik lehetünk (bárkivé alakíthatjuk magunkat). Persze ez nem könnyű út, de a kérdést olvasva gondoltam leírom.
Buzdító zene, ami engem mindig fel tud pörgetni:
https://www.youtube.com/watch?v=Z_BhMhZpAug
(sajnos másban nem tudok ilyen téren segíteni, így még inkább remélem, hogy tetszik a linkelt zene)
Fejleszd magad!
Érd el, hogy az a nő legyél, akire sokan vágynak. Legyél kedves, kisportolt, jártas, mosolygós, stb. Kezdj el keményes sportolni, edzeni.
Nekem gyerekként volt nagyon meghatározó ez az élmény amiről 8/11 beszél.
Amikor csak külső szemlélője vagy az eseményeknek, nem folysz bele a létdrámába, csak ilyen könnyed "No matter" állapotban vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!