Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meg lehet szokni a társtalansá...

Meg lehet szokni a társtalanságot?

Figyelt kérdés
Egyedül maradtam 30 felett és kétlem, hogy valaha lesz társam. Kezd egyre kevésbé érdekelni, de azért nem egy jó érzés. Főleg hasonló cipőben járók véleménye érdekel.

dec. 5. 21:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

Meg, nehezen, de meg, kb. 30 évesen lett vége nálam is a "komoly" kapcsolatoknak, azóta egyedül, ami nem most volt.

Kétféle ember van, aki tud egyedül élni, az az egyedülálló, és aki nem, az a magányos.

dec. 8. 20:06
 22/29 anonim ***** válasza:

Ember- és személyiségfüggő dolog ez.

Nálam picit összetettebb a helyzet; egyszerre igen is, meg nem is, mivel vannak olyan részei a társtalanságnak, amit megszoktam, ami talán jobb is így, de ugyanígy igaz az ellentettje is.

dec. 8. 23:41
 23/29 anonim ***** válasza:
49%

17

"azzal lelkizzen, aki este elkapja"

Ez neked "intelligens" egyetértés?!

Helyesbítenék: egyszerű ösztönszint.

De így mondjuk legalább passzolsz a fajtatársaidhoz.

dec. 9. 05:56
 24/29 A kérdező kommentje:
Tény, hogy egyszerű ösztönszint, mikor annyira tartja az aktuális párja, hogy szexuális vágyai kiélésére használja szegény csajt, aki aztán kénytelen más férfiaknál érzelmeket keresni.
dec. 9. 17:47
 25/29 anonim ***** válasza:
Van, akinek jó egyedül, olyan típus, neki ez nem is gond. Viszont, aki nem ilyen, azt hiszem annak csak tűrnie lehet. Nekem is nagyon fáj, hogy már nem tartozhatom senkihez, remélhetőleg egy szép napon sikerül megbékélnem ezzel. Reálisan nézve, esélyt nem látok arra, hogy vak, gyerekes özvegy nőként méltónak tartana valaki komoly kapcsolatra.
dec. 17. 12:00
 26/29 anonim ***** válasza:

25

Az durva!

Mondjuk nagyon nehéz, de nézd azt az oldalát, hogy legalább van egy gyermeked, aki szeret.

dec. 17. 12:31
 27/29 anonim ***** válasza:
47%
Persze, örülök neki! De a társhiányt nem pótolhatja semmi! Se élménygyűjtés, se tárgyak, se barát, se rokon.
dec. 17. 12:35
 28/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte megosztást! Én ismerek vak párokat és konkrétan a lakótársam is az. Szóval számodra is van remény. Szurkolok neked! 12.00
dec. 17. 17:29
 29/29 A kérdező kommentje:
Amúgy a társat szerintem se pótolja semmi. Én elvagyok, de azért nem az igazi.
dec. 17. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!