Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meg lehet szokni a társtalansá...

Meg lehet szokni a társtalanságot?

Figyelt kérdés
Egyedül maradtam 30 felett és kétlem, hogy valaha lesz társam. Kezd egyre kevésbé érdekelni, de azért nem egy jó érzés. Főleg hasonló cipőben járók véleménye érdekel.

dec. 5. 21:32
1 2 3
 1/29 he84 ***** válasza:
87%
Csak akkor lehet megszokni, ha valaki vagy mindig, vagy legtöbbször jól elvan egyedül és nem magányos. Ha valaki magányos és csak vágyakozik, de nincs semmi, úgy nagyon nehéz. Inkább próbálkozz másképp, ha eddig nem ment, ám ne erőltesd, ne görcsölj rá, mert azt sokan megérzik a kisugárzáson és inkább kihátrálnak.
dec. 5. 21:43
 2/29 anonim ***** válasza:
74%
Nekem az a tapasztalatom, hogy minél többet van egyedül/magányos az ember, annál jobban megszokja, hozzászokik a magányhoz.
dec. 5. 21:46
 3/29 anonim ***** válasza:
80%
42F. vagyok: világéletemben sosem volt társam. Meg lehet szokni, lekötöm magam munkával, egyéb dolgokkal. Ugyanakkor van, aki alapból érzi magáról, hogyha neki társa lenne, akkor az a másiknak csak büntetés lenne...
dec. 5. 21:55
 4/29 Kólauborkával ***** válasza:
92%
Én jobban szeretek egyedül lenni. Nem volt sok barátnőm, de egyiket sem sírom vissza. Én úgy érzem több szabadidőm van, amit bővel el tudok tölteni, valamint nem éreztem magamat sosem felszabadultnak egy párkapcsolatban.
dec. 5. 22:16
 5/29 Mendy98 ***** válasza:
54%

Miért nem úgy fogod fel, h szabad vagy?

Egyedül is lehet boldog az ember, és még szabadabb is, mint ha párja van.

dec. 5. 22:19
 6/29 anonim ***** válasza:
67%

27 vagyok, sosem volt senkim, naponta azon agyalok, hogy milyen jó lenne aztán rájövök, hogy azzal másnak okoznék problémát.

Nem, nem lehet megszokni csak túlélni fizikailag, lelkileg tönkremész mint én, engem nem ölelt meg senki évek óta, senki nem mondott egy jó szót, és sanszos nem is fog.

dec. 5. 22:26
 7/29 he84 ***** válasza:
18%
Ez butaság 5-ös válaszoló, ha jó a párkapcsolatod, akkor azon belül is bőven van szabadság a maga módján. Aki nem érzi magát szabadnak a párja mellett, az sajnos megcsalásra hajlamos, mert az ilyen érzi úgy, hogy korlátozva van.
dec. 5. 22:27
 8/29 anonim ***** válasza:
75%
Csak akkor jó egy emberi kapcsolat, ha egyensúly van, tudsz bele adni valamit. Különben a libikóka kibillen az egyik irányba és tönkremegy a kapcsolat/barátság.
dec. 5. 22:44
 9/29 anonim ***** válasza:
49%

Nem jó a magány! Légy pozitív

, mozdulj ki és ismerkedj.

dec. 5. 22:55
 10/29 Mendy98 ***** válasza:
84%

7-es. Szerintem nem értetted amit leírtam.

Nem csaltam meg az eddigi párjaimat. Nagyon is hűséges típus vagyok, minden téren.

Arra gondoltam, hogy hiába jó egy kapcsolat, a másikhoz alkalmazkodni kell, azt figyelni, hogy neki jó legyen. A kapcsolat egy kötöttség.

Amivel nincs baj, ha szerelmes vagy.

Én is belemennék egy kapcsolatba, ha megszeretek valakit, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy szerintem szingliként élvezzük inkább szabadságot, ahelyett, hogy azon szomorkodnánk, mikor lesz végre valaki.

dec. 5. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!