Undorító generációban élek. Sose volt egy igaz barátom, vagy barátnőm, soha nem voltam még buliba, sose próbáltam olyat amit a kortársaim 99%-a naponta tesz. Szenvedek. Bármikor próbálkoztam barátkozni, vagy ismerkedni lánnyal el lettem utasítva, vagy szimplán nem figyelt rám senki. NEM SAJNÁLTATÁSBÓL ÍROM EZT SEM. Viszont én ezt már nem értem, egy napon rengeteg megjátszással zajlik, mivel nem szeretném ha bárki is tudná, hogy amúgy belül üres vagyok, gyűlölöm magam mert túl kedves és megértő vagyok mindenkivel, mások szarnak az embertársaikra, mégis olyan boldogak, mit csinálok rosszul hogy senki sem akar velem 2 mondatnál többet váltani önszántából? Már nagyon rég úgy tekintek az életemre hogy nem számít,nem szeretném már ezt folytatni, nem értem hogy ÉN miért vagyok rossz, és miért kerül mindenki, viszont a többi drogos, vagy hasonló függő embereket miért imádja mindenki... 17.f
dec. 5. 21:31
1/6 anonim válasza:
Nem lehet hogy csúnya vagy, ezért ráznak le a csajok?
dec. 5. 21:34
2/6 anonim válasza:
És az jobb, hogy itt panaszkodsz?
dec. 5. 21:47
3/6 anonim válasza:
Hallod kérdező akkor a 42 évem alatt hetente öngyilkos lehettem volna🙂. Az emberek nők férfiak így kezelnek,meg kezeltek.
De ettől függetlenül haladok az èletben minden téren.
Nem iszom,nem cigizek nem drogozok, konfliktuskerülő vagyok(utálok a meddő vitákra energiát pazarolni), unalmasnak találjàk a személyisègemet nincs tetkóm se ,de pont lesz@rom az ilyen embereket.
A kitűzött cèljaimèrt dolgozok és pipàlom ki őket.
Az első helyen a családom van a második helyen a pénz.
A kitűzött cèljaidèrt dolgozz és dolgozz önmagadon is a hianyossàgaidon
dec. 5. 22:13
4/6 anonim válasza:
Javaslom sürgősen keress fel egy gyermek-és ifjúságpszichiátert a gyámoddal, ha nem is feltétlen gyógyszerelne, a megfelelő irányba terelné a gondolataidat.
....Túlságosan rossznak látsz mindent és mindenkit-előbb a saját lelki egészségedet tedd helyre. Kell lennie valakinek, aki szeret S elfogad olyannak, amilyen vagy. A hibáiddal, jó tulajdonságaiddal együtt. Nem hiszem, hogy 17 évesen ennyire magadra hagynak a rossz érzéseiddel. Ha igen, akkor ez régen szomorú!
Senki sem tökéletes, de azért élünk hogy örüljünk a létünknek, nem azért hogy ne akarjunk élni. Persze, mindenkinek vannak rossz napjai, de nem minden áldott nap!
dec. 6. 00:56
5/6 anonim válasza:
5000 eves problema. Nem erzed magad a rendszerben. Helyezkedj el ebben a rendszerben. Sok hely van neked is csak nem ott ahova gondolod magad. Keresd meg azt a kicsi vagy nagy teret ami a tied.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!