Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy ne fájjon, hogy engem...

Hogy ne fájjon, hogy engem mindig kihagynak mindenből?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta minden társaságból kilógok. Engem nem hivnak meg sehova, hátam mögött szervezkednek. Munkahelyen detto. Hogy szokjak hozzá hogy ne fájjon ha megint megtörténik?
dec. 5. 11:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%
Jó kifogások. Akkor van tulajdonképpen probléma ezzel? Mert ha mindint így 2 szóval megmagyarázol... én azt hittem, hogy baj neked ez, hogy kimaradsz a társaságból, de kezdek kételkedni.
dec. 6. 06:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Ugyanerre gondoltam én is, a kérdező mindenkit lehurrog, kifogásokat keres, akkor meg minek tette fel a kérdést? Vagy milyen válaszokra számított? Nem értem.
dec. 6. 12:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha lehurrogasnak vett bárki barmit. Lehet nem jól fejezem ki magam: nem vagyok egy kifejezetten társasági ember, elég nehezen kapcsolodom másokhoz,de attól még meglenne az igenyem arra hogy erezzem hogy szeretnek engem is és gondolnak rám. Talán annak a valaszolonak van igaza leginkább,aki azt irta hogy ez ilyen felelem a kimaradásból dolog. Sokszor gondolkoztam hogy ha hivnanak és mennek sem biztos hogy olyan jol ereznem magam,csak a gesztus...nem tudom... elcseszett vagyok
dec. 6. 12:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Mondom,en is probalkoztam elhivni egyiket másikat,tartson velem x programra,nem jött. Nyilván a kedvem elment,mert nem akarom ráeröltetni senkire a társaságom
dec. 6. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!