Titeket nem nyomaszt ez a karácsonyi hangulat?
Nekem tetszik, hogy idén már nem október végén jelentek meg a karácsonyi dekorációk, hanem mintha az egész város összebeszélt volna, hogy egységesen nov.20-dec.1 közt kap díszítést a város.
Egyébként nincs karácsonyi hangulatom, a fényeket, a dekorációkat szeretem, egyetlen dolog nyomaszt, a rohadt tömeg mindig, mindenhol. Állítom, hogy az emberek nagy része nem azért megy be a plázába, hogy xy terméket megvegyen, hanem császkálni, nézelődni, időt elütni, meg addig se otthon megy a fűtés.
Folyamatos munkarendben dolgozom, kifejezetten meg vagyok sértve, ha szabadnapot adnak bármelyik piros betűs ünnepre. Március 15-én, október 23-án is elmentem túrázni, mint a legtöbb szabadnapomon, és nem viccelek, dugó volt az erdőben.
Miért megkeseredett, aki nem szereti a két hónaposra nyújtott giccses prófétaszülinapot? :D
De a húsvét nincs is annyira erőltetve, mint a karácsony. Utóbbit nehéz elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!