Nyomasztani úgy nyomaszt, hogy sosem volt kellemes emlék. Mindig veszekedés volt itthon, meg amúgy sem szólt soha sem a szeretetről meg a nyugalomról, csak az idegeskedésről. Mondjuk ha nem volt karácsony is ez volt mindig is. Bárcsak nálunk is erről szólhatott volna. Én valahogy a boldog érzést gyászolom, hogy sosem éltem meg, mikor mindenki más a környezetemben, igen.
tegnap 09:10
12/33 anonim válasza:
Én tavalyig imádtam az egész decembert, a díszítést, a karácsonyi hangulatot.
Viszont 2 hónapja meghalt apukám, így most borzasztóan nyomaszt engem is az egész karácsony. Az a baj sehogy nem tudom kikerülni, és egyre rosszabbul viselem lelkileg. :(
tegnap 10:50
13/33 anonim válasza:
Részvétem, #12, és sok kitartást kívánok!
tegnap 11:14
14/33 anonim válasza:
A "nyomaszt" nálam nem teljesen találó szó, bár valami hasonló van bennem, igaz minimális szinten; mert ilyenkor megint tükröt kapok, hogy másoknak mennyi barátja van, meg párkapcsolata is, akikkel ilyenkor az ünnepeket tudják együtt tölteni. Nekem meg egyik sincsen, ami tudom, az én hibám is.
Azért viszont hálás vagyok, amim van, a szüleimért, családomért, rokonaimért, mégis érzek egy kis űrt, a fentiek miatt.
tegnap 11:18
15/33 anonim válasza:
Nálunk is volt, hogy apám késsel kergette anyámat karácsonykor és a feldíszített fát úgy, ahogy volt, kidobta az ablakon, mégis szeretem a karácsonyt. Mióta felnőtt vagyok és külön életem van, magamnak alakítom az életem és úgy alakítom a karácsonyt is, hogy élvezzem. Szeretem díszítgetni a házat, szeretek sütögetni, meglepni a páromat, családot, munkatársakat mindenféle finomsággal. A sokak által utált karácsonyi dalokat is szeretem.
tegnap 11:24
16/33 anonim válasza:
#13: Köszönöm!
Legszívesebben átaludnám az egész decembert. :(
(12-es voltam)
tegnap 12:40
17/33 anonim válasza:
Leszarom
tegnap 13:26
18/33 anonim válasza:
Nyomaszt??
Amúgy egyáltalán nincs karácsonyi hangilatom, most ilyen más dolgok foglalkoztatnak, szóval mintha nem is lenne.
De nyomasztó a karácsonnyal kapcsolatbanekem eddig 2 dolog volt:
1) turistanyomorgó karácsonyi vásár. Amikor olyan tömeg van, mosdulni nem bírsz, hiába betegesen drága minden, akkor is túl sokan vannak. Belépő kellene az ilyen helyekre.
2) kellemetlen rokon társasága. Mert akarsz találkozni a családoddal, de mindig van valaki, aki belédköt. Nem nagyon nyomaszt, mert meg tudom oldani már pár éve, hogy ne találkozzak azokkal, akiket utálok.
tegnap 13:43
19/33 anonim válasza:
Miért kellene nyomasztania? Nekem a karácsony olyan, mint a többi nap. Az emberek nyüzsögnek csak össze-vissza, mert egyébként uncsi az életük.
tegnap 13:54
20/33 anonim válasza:
De. Gyűlölöm hogy párhavonta mindig van valami ünnep aminek semmi létjogosultsága már, de kereskedelmi okok miatt maradt fenn, engem mindig teljesen kizökkent. A karácsony miatt minimum egy hónap teljes felfordulás van és túlzásnak érzem hogy az évből ennyi idő ekörül forogjon. Ünnepek nélkül sokkal élhetőbb lenne a jelen, túlságosan felgyorsult az élet hogy még ünnepek vegyék el a maradék pihenőidőt. Mert amúgy egyik ünnep sem a pihenésről szól már, hanem a lótifutiról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!