Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha 26 éves koromba gyakorlatil...

Ha 26 éves koromba gyakorlatilag teljesen magányos vagyok, akkor ez valószínűleg már így is marad?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen kívül szinte csak a szüleimmel és nagymamámmal beszélek. Barátaim gyakorlatilag nincsenek, mindenki, akit annak tartottam, vagy legalábbis közeli ismerősnek, szépen lassan "kikopott" mellőlem. Otthagyta az egyetemet, elköltözött, megnősült stb., és onnantól kezdve már alig beszéltünk, soha nem kerestek, egy idő után ha én kerestem őket, nem írtak vissza. Egy emberrel küldözgetünk naponta mémeket egymásnak, egy másikkal pár havonta beszélünk pár szót, hogy ki hogy van.

Eleve kicsit introvertált vagyok, nehezen nyílok meg, oldódok fel, de azt nem értem, hogy akikkel szerintem már baráti viszonyban voltunk, miért tűntek el teljesen.

A kollégákkal szoktak lenni csapatépítők, egy darabig élvezem, de aztán elkezdenének "erőszakosan" itatni (nem nagyon szeretem és nem is bírom a piát), és csak rossz kedvem lesz ettől.

A társkeresésben csak csalódtam, többször nagyon durván, bunkó módon megbántottak, azóta kevésbé érdekel az egész, és tartani is kezdtem a nőktől. Tudom, hogy nem szabadna 2-3 esetből általánosítani, de félek, hogy megint megégetem magam.

Bocsánat, kicsit hosszú panaszkodás lett ebből. A lényeg, hogy úgy érzem, én mindent megtettem a barátságaim érdekében, de valahogy "elhagytak". Talán valami nagy baj van velem, amit nem veszek észre...

Ez a helyzet most már valószínűleg így is fog maradni?

nov. 10. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel se a tarskeresest, se a barat keresest, meg fiatalvagy. Menj el psziholgushoz ha ugy erzed nem tudod feldolgozni az eddigi rossz elmenyeid.
nov. 10. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Korodba bele?
nov. 10. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Barátok, emberek, ismerősök jönnek mennek az ember életében, ez teljesen természetes és normális folyamat. Mondom neked ezt 52 évesen, extrovertáltkent, rengeteg baráttal a hátam mögött. De az igazi barátság nem kopik el, a három legjobb barátságom középiskola óta tart.

A többiek jönnek - mennek, nem fixek, de jók azért.

Nem maradsz egyedül ne aggódj.

nov. 10. 23:10
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 Természetesen nem. Sajnos elgépeltem, és nem lehet utólag javítani a kérdést.
nov. 10. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Igen. 28F, ugyanígy vagyok én is.
nov. 10. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Erre nincs biztos válasz.

Ha semmi nem változnak az életkörülményeid akkor maradsz ezen a szinten.

A filmekben a szomszédba költözik ilyenkor egy szép lány vagy egy jóképű fiú, vagy találkoznak a boltban....

tegnapelőtt 06:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is magányos vagyok,aki szeretne itt írhat
tegnapelőtt 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Szívesen beszélgetek veled, merre laksz? Én is hasonló hajóban evezek, egyedül élem az életem. 32f
tegnapelőtt 23:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!