Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csinál az a hosszú hétvégé...

Mit csinál az a hosszú hétvégén, aki egyedül van és nincs senkije?

Figyelt kérdés

nov. 1. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Olvasok, netezek, némi feladatot is ellátok, amit a munkahelyemről hoztam, ház körüli tevékenység elvégzése, alvás. Ilyenek.

Szívesen barátkoznék 28-48 év közti nővel. /F42/

nov. 1. 15:57
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Lomtalanítok, pihenek. Olvasok, filmet nézek, továbbképzést hallgatok, foglalkozom a kutyámmal stb. Valamennyit takarítani is kell és a növényeim egy részét teleltetni is kell.
nov. 1. 16:09
 3/14 anonim ***** válasza:
20%

Én pl 23-án megismerkedtem egy nővel társkeresőn, a hétvégét együtt töltöttük, csomót mászkáltunk mindkét nap, jó volt a kémia, és épp most már kb ágyikig benne kéne járnom, csakhogy szerda este marhára kiakasztott egy hülyeségével, úgyhogy lényegében azóta szóba se állok vele, ő meg szerintem érzi ezt és máig nem is mert keresni... Épp az előbb írt rám, hogy mi mizu... Hát még nem tudom, de szerintem ennek így nem lesz folytatása, úgyhogy a 4 csomag gumi megy a fiókba...

39/F

nov. 1. 16:13
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Ahogy hét éve minden hétvégém,magányosan.

Ma takarítás,szombaton temetőlátogatás, vasárnap olvasok és modellezem.

55/F

nov. 1. 16:47
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Ma ablak mosás volt a program. Délután olvasás, pihenés. Holnap bevásárló körút.

Némi vigasz, hogy férfiak is vannak, akik ház körüli munkákkal töltik a napot.

nov. 1. 16:57
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

Búsulok, filmezek, tanulok talán.

Szívesen beszélgetek egyébként.

F.

nov. 1. 18:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ma dolgoztam.Jelenleg olvasgatok,netezek,mosogattam.Elvagyok.Szivesen meginnek egy kavet valahol de most nincs nagyon kit hivnom meg igy 18h utan sotet is van,be is kenyelmesedtem màra.Most ez ilyen het jovo heten tobb minden lesz.
nov. 2. 18:09
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

Sportolok, pihenek, tvzek, netezek, könyvet olvasok.

Kicsit hiányzik a kommunikáció, egy jó beszélgetés egy igazán intelligens valakivel.

nov. 2. 23:12
 9/14 anonim válasza:
Dr Csernus Imre ! Ha létezik még , szétkap .és újraépít ! Ennyi !
nov. 7. 16:11
 10/14 anonim válasza:
Kutyázok, motorozok és élvezem a szabadságot!
nov. 8. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!