Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Normális ,hogy ennyi idősen...

Normális ,hogy ennyi idősen erre vágyom?

Figyelt kérdés

Szóval én egy 18 éves fiú vagyok és nagyon szeretnék saját családot…Nyilván a többség szerint korai,viszont úgy érzem van elég felelősség tudatom,és úgyérzem készen állnék rá.

A helyzet viszont az,hogy nem igazán találok lányt akivel valóra válhatnám. Azt hiszem ma már kevésbé családcentrikusak az emberek,és nem igazán tartanak ki egymás mellett..ami talán azért fáj mert én még úgy nőttem fel ,hogy mind ezt belém nevelték. Egészen kiskorom óta arra vágyom,legyen egy szerető feleségem akivel együtt tervezhetünk és saját családot alapíthatunk.

Úgy érzem sosem találom meg azt akivel ez létrejöhet. Volt egy 2 éves kapcsolatom,azthittem ő lesz az de végül lelépett. A boldog élet helyett amiről kicsiként ábrándoztam,most depresszív és magányos vagyok.

Esetleg tudtok olyan oldalt ahol lehet ismerkedni,és esetleg találni egy érett lányt hasonló célokkal,?

okt. 18. 00:49
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Naiv vagy, de nagyon.

Semmit nem tudsz az életről.

okt. 18. 00:51
 2/7 A kérdező kommentje:
1. De igen sajnos látom mennyire rideg és mindenki elhidegült. Ez az amit nemtudok elfogadni és ez tesz magányossá.
okt. 18. 01:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szokatlan, de nem példa nélküli. Nehéz lesz olyan lányt találnod, aki szintén ugyanezt szeretné. Próbálj 6-8 évvel idősebb nőkkel ismerkedni. Ők már inkább a családalapítós korukban vannak.
okt. 18. 05:08
 4/7 Bereczk Jénos ***** válasza:
100%

Semmi gond, mindenki, ahogy Te is magadba szakadtál és beálltál abba a sorba, ahol mindenki magányosnak érzi magát!!!!! Van egy tippem, sétáljál, és ha jön egy lány szembe, kiskutyát vezetve, hajolj le simogasd meg a vérebet és máris van egy kapcsolat, a lényeg úgy dicsérd a kutyát, mintha a lányt dicsérnéd, mert úgyis úgy fogja érteni!!!!!

New-Yorkban sajátítottam el a technikát, mert bár más világ, ott is magányosak az emberek!! Mindenkinek jól esett, hogy egy vad idegen beszél

a kutyájához, a franc tudja milyen nyelven!!!! Egy óra múlva mentem a

lányommal és beszélgettünk, a kutya megismerte a hangomat, ugatott, erre a gazdája kihajolt az ablakon és üdvözölt!!!! Azt mondja a lányom, téged mindenki ismer? Nem, csak a kutyája, de boldogan integettek!!!!!!

okt. 18. 05:29
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

"Azt hiszem ma már kevésbé családcentrikusak az emberek,és nem igazán tartanak ki egymás mellett."

Ebben azért van jócskán ferdítés.

Való igaz, hogy különböző okok miatt mostanság gyakoribb, hogy "megfeledkeznek" a gyereknevelésről, de azért régen sem volt kolbászból a kerítés. Helyből tudok tucatnyi példát mondani a környezetemből olyan 50 felettiekre, akiknél finoman szólva is diszfunkcionális volt a család, hadd ne ecseteljem...

Ez a "kitartottak egymás mellett" dolog meg... igen, azért látom azt, hogy kb. minden harmadik embernek van, vagy volt valakije a házastársa mellett... Azt meg hadd ne tartsam pozitívumnak, amikor valaki beletenyerel egy rossz házasságba, és a hátralevő cirka 50 évet is még egy agresszív barom mellett kell eltöltenie.

Amúgy meg igen, csöppet korai 18 évesen családot alapítani, előbb azért legyen egy érettségid, meg valami használható végzettséged. Máskülönben te is csak egy leszel azok közül, akik éjt nappallá téve güriznek, hogy a gyerekneveléshez, és a család fenntartásához szükséges pénzt összelapátolják, 30 éves korodra kiégett roncs leszel, az is lehet, hogy alkoholista, a gyereket meg a Tiktok fogja nevelni, mert egyikőtök sem fog ráérni.

Nincs azzal baj, ha az ember fiatalon vállal gyereket, és egyébként csak az ismerősi körömben 5 olyan hölgyről tudok, aki 20 alatt lett anya (igaz, ebből kettő már egyedül neveli a gyerekét), de azért azt mondom, hogy csak azután érdemes belekezdeni, hogy a biztos jövő feltételeit megteremtettétek.

okt. 18. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a jó szó erre, hogy "szokatlan", legalábbis ebben a korban mindenképp. Amennyiben tényleg erre vágysz, idősebbek felé kellene nyitni, úgy 5-6 évvel, mert a korosztályodban nagyon nehezen fogsz tudni olyant találni, aki szintén így gondolkodik, ezek a prioritásai.
okt. 19. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindannyian tudjuk a babaváró meg a Csok miatt nagyon sok fiatal ugrik bele a gyerekvállalásba, persze ezek nem szerelemgyerekek lesznek...

Szóval biztos van partner csak nem jó helyen keresgélsz.

okt. 27. 16:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!