A férfiak vagy a nők a magányosabbak inkább?
Figyelt kérdés
okt. 13. 17:44
1/19 anonim válasza:
A férfiak, de szerintem jobban is viselik mint a nők.
2/19 anonim válasza:
Férfiak egyértelműen.
Ha egy nő magányos a napi új próbálkozók közül elő vesz valakit aztán eljátszik vele… egy férfi nem igazán tud ilyet csinálni, hogy azonnal leakaszt valakit a fogasról.
3/19 anonim válasza:
A férfiak; legalábbis a panaszkodásuk mértéke alapján.
4/19 anonim válasza:
2, nők sem. Ne higgy el mindent tiktokon.
5/19 anonim válasza:
Szerintem fifti-fifti.
Csak míg a férfiak ezt közhírré teszik és úton útfélen elmondják, hogy nem jut nő....addig a nők ezt elhallgatják, vagy max barinőnek mondják el.
6/19 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem ha a több a nő mint a férfi akkor a férfiak miért magányosabbak?
okt. 13. 18:34
7/19 anonim válasza:
Mert azaz egy sármos pasi kielégíti azt a 10 nőt.
8/19 anonim válasza:
#6 Nem mindenki magányos, aki egyedül van...
Plusz ha tágabb értelemben nézzük a magányt, nem csak párkapcsolati szempontból, akkor a nők társaságibb emberek.
9/19 anonim válasza:
Eleve nincsen "a férfi" meg "a nő" és nincsen "a magány".
Mindkét nemből van magányos réteg és a magánynak is sokféle árnyalata van a társas magánytól a párkapcsolat hiányán át a teljes magányig.
10/19 anonim válasza:
Inkább a férfiak, de többségük sajnos tehet is érte, mert eljátszottak sok lehetőséget a nőknél többnyire a kicsapongó életviteleikkel. (T.A.K.-nek!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!