Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy 17 éves nem túl helyes,vék...

Egy 17 éves nem túl helyes,vékony,visszahúzódó srácnak hogy volt mar 3,4 barátnője?

Figyelt kérdés
okt. 12. 16:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%
A személyiség a fontos nem a kinézet :)
okt. 12. 16:42
 2/19 A kérdező kommentje:
Milyen a nyerő személyiség?nekem car lehet,40 hez közeledve még nem volt nőm....
okt. 12. 16:46
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
hagyd abba a gyk-zást és menj ki a világba.
okt. 12. 16:48
 4/19 A kérdező kommentje:
Voltam erre arra...nem volt eredménye
okt. 12. 16:49
 5/19 A kérdező kommentje:
Amikor 17 éves voltam nem volt gyk
okt. 12. 16:50
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
2. Kezdj valamit az életeddel válassz hobbit, érdeklődési kört (lehet ez bármi, sport, kultúra vagy valami játék pl sakk, esetleg önfejlesztés) menj el rendezvényekre, lehessen veled sok mindenről beszélgetni legyél nyitott minden véleményre, legyél tisztában az aktuális politikai helyzettel, legyél kedves és udvarias, és legyen igényes külsőd. Nem kell topp modelként kinézni de legyél ápolt, jó illatú, jól öltözött. És ne gyakorin kérdezgess ilyeneket
okt. 12. 16:52
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem rég jött hozzánk egy srác dolgozni 20 éves, elég kövér, nem túl igényes az öltözködése sem, meg nem is ad magára, totál egyszerű csávó, visszahúzódó is, meg nem is közvetlen, szóval olyan eléggé semmilyen a srác. Neki is már volt 2 barátnője, akivel most van elég csinos lány, sokszor jön érte autóval és mindig egymás nyakában vannak. Csodálkozunk is hogyan jött ez neki össze, mert nem tűnik pénzesnek a srác, bár kitudja. Aztán egyszer kérdeztem tőle hogyan és mondta hogy szokott járni egy túra csoportba és majdnem minden hétvégén lenyomnak 20-30 km távot gyalog hol a hegyekben, hol települések közt, vagy különféle vegyes helyeken, mikor mit. Mondta hogy fogyni akar, de az extrém súlya miatt neki az orvos a gyalogtúrát javasolja ameddig nem fogy le 100 kg ig legalább mert nem bírná az ennél nagyobb terhelést, és ott ismerkedett meg a lánnyal.
okt. 12. 16:54
 8/19 anonim ***** válasza:
#4 lol. ez nem egy értelmes válasz, hogy voltál már kint a világban. a világ egy nagyon nagy hely. oda szólít az élet. hidd el a szobádban nem fog felbukkanni hirtelen senki. sőt egyáltalán semmi új nem fog érni. és gondolkodhatsz örökké, hogy vajon miért nem.
okt. 12. 16:55
 9/19 A kérdező kommentje:
Szobámban?írtam hogy amikor nem a szobámba voltam akkoris lecartak a nők,az egész világot tényleg nem jártam be,oké,nem a net az élet,de akit ott ennyire lecarnak az sok jót ne reméljen
okt. 12. 17:08
 10/19 A kérdező kommentje:
Anno az iskolába is leprásként kezeltek
okt. 12. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!