Jövőre érettségizek,17 éves vagyok, és úgy érzem, az utóbbi két évemben nem csináltam semmit?
Kolis vagyok, az osztálytársaim többsége minden este eljár valahova, cigizni, kávézni, teázni, néha inni, én kilencedik óta mindig csak a szobában ültem esténként. Nagyon ritkán mentem csak el az évfolyam vagy osztálytársakkal
Úgy gondolom elvesztegettem ezt a 2évemet, mert ha visszaemlékszem majd a gimis időkre, akkor csak annyi lesz hogy... Tulajdonképpen semmi sem lesz, amire visszagondolhatnék
Elég magányosnak és unalmasnak érzem magam, és tudom, hogy van időm változtatni, de nem tudom, hogy hogyan tegyem meg, hogyan változtassak, hogy kezdjem el
Valójában nem tartózkodom en sem az alkoholizálástól meg a kicsit vadabb dolgoktól. Jól öltözöm, sminkelni is szoktam, jól kommunikálok az emberekkel
Nem akarom unalomban tölteni a legszebb éveimet
Mit tanácsoltok nekem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!