Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudnám gyorsabban...

Hogyan tudnám gyorsabban elfogadni a magányt?

Figyelt kérdés

A helyzet röviden:

Meleg vagyok, lassan 20 éves és még soha nem volt lehetőségem normális korombeliekkel ismerkednem. Nem nagyon ismerek más melegeket, vagy legalábbis keveset. Kapcsolatom se volt, alkalmit nem szeretnék.

Arra jutottam nem érdemes ezen többet stresszelni, ez van. Próbálom elterelni a gondolataimat, elfoglalni magam. Hálát adok édesanyámnak amiért szeret, a barátaimnak is, van mit ennem, van hol aludnom.

Abban bízom, hogy lehet boldognak lenni kapcsolat nélkül is, igyekszem örülni minden jónak. Nehezen megy.

Ha valaki ismer valami jó módszert a figyelemelterelésre azt nagyon megköszönöm!

Tudom, fiatal vagyok, jó esetben élek még egy ideig és lehet lesz párom. Attól még nem szeretném ha ezen járna az agyam mindig.

Itt egy kis magyarázat mielőtt belém kötnének:

Próbáltam neten ismerkedni, nem ment. Személyesen jobb lenne. A meleg szórakozó helyeket inkább elkerülném a hírük miatt is, meg azért is mivel nem az egész éjszakát átbulizós ember vagyok. Illetve az egész szubkultúra visszataszító nekem. Valószínűleg én vagyok konzervatív, de szerintem a melegség nem igazi identitás, hanem a szeretet egy formája. Semmi különös, nem kell felfújni. Főleg nem hasznot húzni a meleg emberekből.

Én egyszerű boldog életet szeretnék, nem szeretnék gazdag, híres, vagy egyéb lenni, csak egy hétköznapi ember.

Köszönöm ha válaszoltok!

UI: Privát üzikre csak akkor válaszolok ha az illetőnek komoly hozzáfűzni valója van! Perverzek, papák és akik szexre mennek le lesznek tiltva!

okt. 9. 14:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, 20 éves vagy, úgy írsz magadról, mint aki 50 évesen még mindig szűz és már teljesen feladta! Én sem vagyok bulizós, társaságba járó ember, mégis neten találtam rá a páromra 37 évesen. (Ennek 8 éve)

Nem könnyű, persze, főleg melegként (legalábbis gondolom, mert én hetero vagyok) de az élet nem csak abból áll, hogy lesz egy párunk és onnantól van értelme az életnek. Az élet ezer más dologról szól, próbálj lazítani, hobbit űzni, sétálj, kirándulj, bármi. Amíg ilyen görcsösen keresed a társat, már csak azért sem fog sikerülni.

43/N

okt. 9. 14:46
 2/15 A kérdező kommentje:

#1-es

Igazad van! Azért érzem így mert olyan korban vagyok amikor lenne igényem egy társra. Segítséget szeretnék, hogy ne ezen járjon az agyam. A társkeresést feladtam már.🫤

okt. 9. 14:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan még cska most kezdted az életet és már feladnád? Jószág, még háromszor ennyit fogsz élni mint amit eddig leéltél, ráadásul az eddigi életed abszolút nem önálló döntéseken alapult, a hátralévő viszont igen. Konkrétan még csak most kezdődik a lényeg, fel ne add már...
okt. 9. 14:50
 4/15 A kérdező kommentje:

#2-es

Nem zárom ki, hogy a jövőben lesz párom. A mostani érzéseimet szeretném rendbe rakni, nem szeretnék rá görcsölni. Tudom, túl érzékeny vagyok. Igyekszem a gondolkodásomon megváltoztatni.

okt. 9. 14:56
 5/15 A kérdező kommentje:
Apró hibákért bocsánat! Autójavító néha átírja a dolgokat. 3-as helyett 2-est írtam.
okt. 9. 15:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ötvenes papaként írom,hogy 33 évesen volt az első párkapcsolatom,addig semmi komoly nem volt,alkalmi sem.

De ilyen levert sosem voltam előtte és utána sem, amikor szakítások következtek.

Nagyon neki vagy búsulva, ami a korod miatt nem érthető.Szerintem sokkal rosszabb fényben látod az egészet, a meleg világot,mint amilyen valójában.Abban igazad van,hogy legyél óvatos,sőt ez becsülni való !

okt. 9. 17:46
 7/15 A kérdező kommentje:
A meleg világ iszonyatos, legalábbis amit látok belőle. Nekem nem liberálisnak hanem anarchikusnak egy nihilista szektának tűnik az egész. Nálam vannak határok. Sajnos a semmit nem jelentő mozaik szavakat és a semmit nem jelentő zászlót nem tudom elfogadni. Sajnálom🫤
okt. 9. 18:26
 8/15 anonim ***** válasza:

Melegként írtam én is, amit írtam. Iszonyatos a meleg világ,de azért nem minden meleg olyan,amilyen.

A nihilizmussal, carpe diem szemlélettel is egyetértek.De nagyon sok jó,értelmes, komoly és megbízható is van közöttünk.

Persze idő megtalálni a megfelelő társat, ez az idegőrlő inkább.

okt. 9. 18:30
 9/15 A kérdező kommentje:
Ezzel egyet értek
okt. 9. 18:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Egészen az utolsó mondatodig azt hittem, normális vagy, de aztán bebizonyosodott, hogy egy gyökér vagy. Sajnálom, te tehetsz arról, hogy magányos vagy.

Üdv, egy ember, aki le lenne tiltva, ha merte írni neked.

UI: ne írj, 9 éve párkapcsolatban vagyok

okt. 9. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!