Mit tegyek, hogy gyorsabban teljen az idő?
Gyűlölöm a nyarat.
Elköltöztünk, nem ismerek senkit és semmit, egész nap egyedül ülök itthon, és beleőrülök az unalomba.
Valamivel fel akarom találni magam, de ötletem sincs, hogy mit csináljak.
Szeretek rajzolni, de kifogytam az ihletből. Sportolni utálok, és melegben még annyira sincs kedvem hozzá, mint alapból. Neten sem tudok beszélgetni senkivel, mert minden barátom elfoglalt, mindenki nyaral vagy csak elegük van belőlem.
Mit tegyek? Olyan lassan telik az idő, és már csak azt akarom, hogy végre szeptember legyen...
Hány éves vagy? 13?
Semmit nem csinálsz soha? Annyi az összes opció, hogy rajz meg beszélgetés meg sport?
Horgássz, egy jó hűs fa alatt, sör, grill.
Du 5 től hajnal 1 ig.
Én passzolom, hogy mennyi idős vagy, nem is ez a lényeg de ha tudj még változz meg.
Bár a szeptember kapcsán úgy sejtem, még sulis vagy, de ettől független hasonlóan indultam én is, utáltam mindig a nyarat és a napfényt, illetve mindent ami vidám. Mára viszont teljesen kifordított életet élek, jóformán este kelek, reggel fekszem, évek óta. Ráadásul még anyagi tekintetben is van háttér ami több mint elég egy életre, de ha választhatnék, lehet azt mondanám nem így kellett volna, viszont mára annyira ez lett a természetes, hogy nem is tudnék hozzászokni a normális nappali élethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!