Egyedüllét ellen?
Sajnos korán elvesztettem a szüleimet,senkim sincs már szinte.Barátságokban és párkapcsolatban sosem volt szerencsém,az életben nem adódott meg egyik sem.Bárhogy is nyitottam bárki felé,sohasem kaptam vissza a viszonzást.Van két cicám,ők adnak némi támaszt,de borzasztóan egyedül vagyok.Nem látom értelmét szinte semminek már,csak fájdalmat kaptam az életben,tragédiákat és elutasítást.
Ezt fel lehet dolgozni egyáltalán? 25/N
Keress a lakóhelyeden valamilyen csoportot: túrakör, tánc, ének, olvasó klub bármi, ami van. El kell menni előadásokra, rendezvényekre.
Volt ilyen idős szomszédasszonyom. Minden programra volt valakije. Egyikkel a piacra járt ki, a másikkal valami kézimunka körbe. Mi, a cicáinak hodtuk házhoz a konzervet. Mi pl nem számítottunk barátnak, de heti rendszeres társalgást folytattunk, ha másról nem, macsekék kalandjairól.
Tipik paradoxon
Elkerulni a maganyt de nem ismerkedsz
Nőként egyedül maradni? Ahhoz konkrétan tehetség kell
Ketten írták, hogy beszélgetnének veled.
Leállítottad őket. Miért?
Ez is lehet egy lépés a magány oldására, kicsit gyakorolhatnád az ismerkedést, kommunikációt.
Úgy tűnik, kell kicsit változnod, hogy más reakciókat válts ki az emberekből, ezen pedig dolgozni kell.
Ket ember is jelentkezik, de nem használod ki a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!