Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedüllét ellen?

Egyedüllét ellen?

Figyelt kérdés

Sajnos korán elvesztettem a szüleimet,senkim sincs már szinte.Barátságokban és párkapcsolatban sosem volt szerencsém,az életben nem adódott meg egyik sem.Bárhogy is nyitottam bárki felé,sohasem kaptam vissza a viszonzást.Van két cicám,ők adnak némi támaszt,de borzasztóan egyedül vagyok.Nem látom értelmét szinte semminek már,csak fájdalmat kaptam az életben,tragédiákat és elutasítást.

Ezt fel lehet dolgozni egyáltalán? 25/N

okt. 3. 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Keress a lakóhelyeden valamilyen csoportot: túrakör, tánc, ének, olvasó klub bármi, ami van. El kell menni előadásokra, rendezvényekre.

Volt ilyen idős szomszédasszonyom. Minden programra volt valakije. Egyikkel a piacra járt ki, a másikkal valami kézimunka körbe. Mi, a cicáinak hodtuk házhoz a konzervet. Mi pl nem számítottunk barátnak, de heti rendszeres társalgást folytattunk, ha másról nem, macsekék kalandjairól.

okt. 4. 09:15
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

Tipik paradoxon

Elkerulni a maganyt de nem ismerkedsz

Nőként egyedül maradni? Ahhoz konkrétan tehetség kell

okt. 4. 23:10
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
Szia! ha van kedved csevegni írj, 27F én sem ismerkedni vagyok itt, csak szeretek beszégetni idegenekkel
okt. 4. 23:11
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
10# Apa????!!!!!
okt. 5. 01:47
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Milyen apa? 27 vagyok
okt. 5. 03:22
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Szüleimmel élek ha ők nem lennének hasonló helyzetben lennék ìgy valamennyire àt tudom érezni. Talàlj célokat elfoglaltsàgot mindig és ne agyalj azon hogy most milyen rossz. Ha rossz kedved jàtssz a cicàkkal. Vagy nézz YouTube-n valami hasznos videót, hallgass podcastokat. Annyi minden van amivel le tudod kötni a figyelmedet ezek segìtenek
okt. 5. 07:18
 17/17 anonim ***** válasza:
72%

Ketten írták, hogy beszélgetnének veled.

Leállítottad őket. Miért?

Ez is lehet egy lépés a magány oldására, kicsit gyakorolhatnád az ismerkedést, kommunikációt.

Úgy tűnik, kell kicsit változnod, hogy más reakciókat válts ki az emberekből, ezen pedig dolgozni kell.

Ket ember is jelentkezik, de nem használod ki a lehetőséget.

okt. 12. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!