3 hónap után írt vissza, most ezt mire véljem?
Beszélgettek írásba egy lánnyal 3 hónapja 4 napot, kérdeztem tőle, hogy mikor dolgozik legközelebb, meg sem nézte, meg sem nyitotta egy hétig, akkor fogtam és nem érdekelt a dolog, most meg írt, hogy ma nem dolgozik 3 hónapja és 4 napja meg sem nézte.
Várjak én is annyit, vagy inkább hagyjam? Akkor volt az, hogy ha válaszol megkérdezem nem e futunk össze egy italra. Most úgy olyan fura lenne így 3 hónap után..
Ne vedd ennyire komolyan az életet, valószínűleg offos a csaj
De a kudarc ne vegye el a kedved az élettől
Sok emberről megsem mondanád mennyi kudarcot élt át mire célba ért
Nagyon nagy szerencse kell ahhoz hogy egy lányból minden happy legyen , ne ezt várd
Ha úgy érzed megnyugtat akkor próbáld meg elhívni csak jusson eszedbe amit írtam.
Nyilván ez saját véleményem
Szerintem is, de nagyon jó érzés volt amikor írt 3 hónap után. Nem vagyok ám egy határozott ember, tudom ha elutasítana nagy kő esne le a szívemről mert akkor nem kellene több alkalommal foglalkoznom vele, tudom nem írna,, nem lennének jó pillanataim és az eddigi posványos, nulla értelmetlen létemet nyomathatnám tovább. Jó volt, ám, csak megismertem ezt a csajt aztán tökre azt láttam benne ami én vagyok, egy félős, szorongó , halk ember. Az volt az érdekes, hogy amikor bejelöltem facebookon akkor rá 2 percre vissza is jelölt, de írás az nagyon megfontoltan ment.
Lehet az igentől félek, pedig az nem opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!