3 hónap után írt vissza, most ezt mire véljem?
Beszélgettek írásba egy lánnyal 3 hónapja 4 napot, kérdeztem tőle, hogy mikor dolgozik legközelebb, meg sem nézte, meg sem nyitotta egy hétig, akkor fogtam és nem érdekelt a dolog, most meg írt, hogy ma nem dolgozik 3 hónapja és 4 napja meg sem nézte.
Várjak én is annyit, vagy inkább hagyjam? Akkor volt az, hogy ha válaszol megkérdezem nem e futunk össze egy italra. Most úgy olyan fura lenne így 3 hónap után..
"Várjak én is annyit"
. Ez eléggé kicsinyes lenne.
Szerintem el tudja dönteni az ember, neki mi fér bele.
Haha de muris! 3 hónapra rá válaszol, hogy ma nem dolgozom!
Én válszolnák neki egy annyit, hogy ezt a kérdést 3 hónapja tettem fel, ma már nem aktuális a kérdés
Nem tudhatod, hogy miért nem írt.
A legvalószínűbb, hogy kapcsolata volt, és most újra ismerkedne.
Mondjuk én azért ezt nem úgy látom, hogy "ha ló nincs, jó a szamár is". Minden bizonnyal amikor először írtál neki, akkor már jócskán alakulóban volt a kapcsolata, és a kérdező nem egy "egyenlő versenyben" maradt alul. Azért ne legyünk álszentek, ha véget ér egy kapcsolat, utána nem csak vadidegeneket nézünk meg, és attól, hogy előzőleg más volt a szerelmünk, az nem azt jelenti, hogy bárki más csak "szamár" lehet. Ha mondjuk hónapokig ismerkedtek volna, aztán lelépett volna a csaj mással, majd amikor vége a kapcsolatának, újra megtalálja a kérdezőt, az igen, az az a szitu. De ez így azért csöppet más.
Én a helyedben beszélgetnék vele. Aztán ki tudja, lehet, hogy életed kapcsolata lesz. Ha meg nem, akkor legalább megismersz közelebbről egy személyt. Nekem egy 2 évig tartó, élményekben gazdag, tök jó kapcsolatom alakult egy hasonló helyzetből.
De egy biztos: "bosszúból" megváratni igen csak dedós húzás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!