Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elegem van az életemből, mit...

Elegem van az életemből, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs munkám, nincs célom. Egyedül vagyok a világban. Sokan segítséget kérnek tőlem, de senki sem ír rám, hogy hogy vagyok.
szept. 23. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Miben kérnek segítséget?

Mért nincs munkád? Bármilyen munka megfelel, amíg nem találsz jobbat. Családot nem tudsz teremteni (párkapcsolatot igen), de barátokat tudsz akár munkahelyen, akár önkéntesként.

szept. 23. 08:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Önkénteskedek, de nincs sok munkám ebből.Nincs sok megbízatás.
szept. 23. 08:19
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

MIT TEGYEN MEG, 4-es!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????

Akkor más helyen is önkénteskedj. Van, ahol mindennap lehet. Milyen iskolai végzettséged van, hol laksz? Hogy keresel állást?

Van célod: az elhelyezkedés.

szept. 23. 08:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Lett volna munkahelyem, csak egy személy keresztbe tett nekem a munkával. Olyan dolgokat állított rólam, amelyeknek fele sem igaz. Ezért ott kellett hagyjam a munkahelyemet. Pszichésen tönkretett az illető személy.
szept. 23. 08:30
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Folytatod az álláskeresést. Muszáj dolgozni.
szept. 23. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy rakás cél közül lehet választani, nem igaz hogy nem találsz legalább 1-et ami számodra is érdekes
szept. 23. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Vannak ezzel így egy páran.

Én megyek majd el hamarosan

szept. 23. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Átérzem! Együtt érzek veled!

Én nem vagyok teljesen egyedül. Családom van, férjem is, barátaim na azok nincsenek.. Munka terén én káosz vagyok. Jelenleg van, de nem szeretem, be is sokalltam vele. Más irányba mennék, de nem tudom hova. Semmi célom nincs, életkedvem sem jelenleg. Önbizalmam se, semmihez új dologba fogni. Szóval megértelek hogy érezhetsz!

szept. 26. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!