Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Le lehet élni egy életet egyedül?

Le lehet élni egy életet egyedül?

Figyelt kérdés

Barátok, ismerősök, párkapcsolat nélkül le lehet élni egy egész életét?

Nekem sosem voltak barátaim, párkapcsolatom sem volt. És nem sok esélyt látok arra hogy legyen a jövőben. Nem megy a kapcsolat kialakitas. De rohadtul zavar ez a nagy magány. Régebben mindig azt gondoltam hogy előbb utóbb lesz családom. De ha eddig nem jött össze nagy az esély hogy soha nem is fog. 27 vagyok, rossz bele gondolni hogy mennyi idő kell kibírnom még egyedül.

aug. 25. 20:18
1 2
 11/15 anonim válasza:

Igazából le lehet. Nekem is a párkapcsolatom amióta tönkre ment 5 éve, azóta vagyok együl. Lettek új hobbyaim, magam ura vagyok, és olyan mintha nem is hiányozna most a kapcsolati nyűg. 36 vagyok férfi, lehetett volna már kapcsolatom azóta, de egyszerűen kihátráltam, most jobb így azt érzem. Utazni akarok, kimenni amerikába, lehet ott is ragadnék, még elválik.

Fel a fejjel, sokan vannak egyedül, nők-férfiak egyaránt. Kortól nemtől függetlenül. AHogy a nagyapám mondta olyan még nem volt, hogy valahogy ne legyen. Majd az élet alakítja. Mondjuk én soha nem voltam az a "párkapcsolati" függő, aki élni nem tud a párja nélkül, meg aludni stb.

aug. 29. 10:06
 12/15 Senior Séf ***** válasza:
Le lehet élni egy életet egyedül, de minek?
aug. 29. 19:56
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
Mert ha nem talal olyat akivel passzolnak, akkor marad az egyedul lét
aug. 29. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Én meghívnálak a közeli napokban Kérdező - csak nem tudom, hogy melyik társaságba a sok közül, ahol ismerős vagyok.

Véget ért a nyári időszak, indulnak több helyen csoportok, baráti társaságok és egyéb társulások.

Nem mindenhol indulnak szeptember első hetében, azaz 2.-dikától. Bizonyos helyeken szeptember 9.-től jönnek össze újra.

(Van, amit kénytelen leszek átmenetileg feladni megváltozott körülményeimnél fogva.) Budapesti vagy? Csak a nevezett régióban vagyok tájékozott.

szept. 1. 08:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom alapján, igen.
szept. 1. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!