Az öngyilkossághoz van joga az embernek?
Figyelt kérdés
Miért ennyire elítélendő?
Hisz nem választotta senki az életet csak megszületett, van aki szereti és boldog, van aki nem szeret élni és szenved.
Miért okoz ezzel fájdalmat másoknak ha valaki megteszi? Miért nem lehet tisztelettel kezelni ha valaki így dönt? Mert sokkal könnyebb lenne ha így kezelné a társadalom. Mivel miért szenvedjen valaki még nagyon hosszú hosszú éveket ha már teljesen elfáradt lelkileg? Annak mi értelme?
aug. 24. 23:47
21/28 anonim válasza:
REmélem mind meghaltok, velem együtt..
22/28 anonim válasza:
Nagyon is hogy van értelme. Élni nincs semmi értelme. Annak akinek bejött az élet annak nyilván van. De ha valakinek nem sikerül semmi annak pokol. Sajnos ezt az életet helyre hozni már nem lehet. Igazából azon csodálkozom az emberek miért akarnak élni. Aki milliárdos azt mondjuk meg értem, a többit nem.
23/28 A kérdező kommentje:
Mert a sok rossz mellet vannak gyönyörű dolgok is, csak ahogy telik az idő és idősödik az ember kezdi elveszteni a reményt..
Bár néha legszívesebben feladnám az egészet, de bennem a kis ördög mellet a kis anygyal is ami azt súgja mivan ha egy váratlan fordulatkènt megkapom amire vágyom és ad értelmet élni
aug. 31. 21:38
24/28 anonim válasza:
Én sosem láttam semmi jót az életben, még nem vagyok öreg de fiatalabb koromban sem. Szerintem aki nem mocskosul gazdag én szerintem annak nincs értelme élni. Gyakorlatilag nem vagyok szabad ember. Csak azért nem öltem meg még magam mert nem akarom hogy anyám megelje ezt.
25/28 anonim válasza:
Semmi gyönyörű nem látok benne. 15 évesen is már be tudtam volna hányni mindentől. Fel kell kelni és menni kell a fosba. Nekem ez nem élet.
26/28 A kérdező kommentje:
A szerelem az egyetlen dolog ami gyógyír mindenre:)
aug. 31. 22:31
27/28 anonim válasza:
Nem tetszem a nőknek, ráadásul semmit nem tudok fel mutatni amivel egy férfinak rendelkezni kéne. Szóval ez ilyen. Nem csoda hogy aki tud az lop csal mert a pénz megold mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!