Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki a legidősebb szűz férfi/nő,...

Ki a legidősebb szűz férfi/nő, akit ismertek?

Figyelt kérdés
Saját magatokat megemlíteni is ér. Én 56 éves férfi vagyok, és akármennyire is vágyom rá, nem voltam még nővel, de nem adom fel!
aug. 21. 15:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
28 éves koromig szűz voltam melegként. Lett volna jött-ment alkalmam bármikor és először hülye módon 17 évesen még akartam, de szerencsére mégsem úgy történt. Egyetlen hátrányom az, hogy nem éltem ki magamat és több szexet szeretnék.
aug. 21. 19:12
 12/18 Szolovjov ***** válasza:
59%
Én magam 39 évesen. Viszont nem is akarok párosodni csak úgy hobbiból. Az én hobbim a motorozás, kajakozás, stb. A természet utódnemzésre találta ki a dolgot, azt meg nem akarok. Így aztán felesleges a párkapcsolat is.
aug. 21. 19:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Saját magam, 30 éves nőként. Nagyon szeretnék ezen változtatni, viszont ehhez kellene egy türelmes, megértő partner is.
aug. 21. 23:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Így sokkal könnyebb kérdés hogy magamat is lehet mondani, természetesen én. 28F
aug. 22. 02:06
 15/18 anonim ***** válasza:
13%
13. na ne mondd. Ekkora kamuságot.
aug. 22. 17:46
 16/18 anonim ***** válasza:
66%

"A természet utódnemzésre találta ki a dolgot, azt meg nem akarok"

Jézusom, mekkora buta duma!

Millió ember nem akar gyereket, attól még élvezhetjük az életet és a szexet párban. Ennyi erővel, akiknek már született gyereke, soha többet nem érintkezhetnek egymással, mert már megtették, amit kellett? 😀

aug. 23. 09:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Szomszédom. 62 éves szűz férfi.
aug. 30. 08:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Ismerősi körömben szerintem jómagam voltam a legidősebb szűz, de ez màr változott. Megsúgom azóta se értek jobban a nők nyelvén,de majd te is rájössz hogy eljutni a szexig sokkal nehezebb mint csinálni 😃
szept. 1. 08:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!