Ki a legidősebb szűz férfi/nő, akit ismertek?
Figyelt kérdés
Saját magatokat megemlíteni is ér. Én 56 éves férfi vagyok, és akármennyire is vágyom rá, nem voltam még nővel, de nem adom fel!aug. 21. 15:19
11/18 anonim válasza:
28 éves koromig szűz voltam melegként. Lett volna jött-ment alkalmam bármikor és először hülye módon 17 évesen még akartam, de szerencsére mégsem úgy történt. Egyetlen hátrányom az, hogy nem éltem ki magamat és több szexet szeretnék.
12/18 Szolovjov válasza:
Én magam 39 évesen. Viszont nem is akarok párosodni csak úgy hobbiból. Az én hobbim a motorozás, kajakozás, stb. A természet utódnemzésre találta ki a dolgot, azt meg nem akarok. Így aztán felesleges a párkapcsolat is.
13/18 anonim válasza:
Saját magam, 30 éves nőként. Nagyon szeretnék ezen változtatni, viszont ehhez kellene egy türelmes, megértő partner is.
14/18 anonim válasza:
Így sokkal könnyebb kérdés hogy magamat is lehet mondani, természetesen én. 28F
16/18 anonim válasza:
"A természet utódnemzésre találta ki a dolgot, azt meg nem akarok"
Jézusom, mekkora buta duma!
Millió ember nem akar gyereket, attól még élvezhetjük az életet és a szexet párban. Ennyi erővel, akiknek már született gyereke, soha többet nem érintkezhetnek egymással, mert már megtették, amit kellett? 😀
18/18 anonim válasza:
Ismerősi körömben szerintem jómagam voltam a legidősebb szűz, de ez màr változott. Megsúgom azóta se értek jobban a nők nyelvén,de majd te is rájössz hogy eljutni a szexig sokkal nehezebb mint csinálni 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!