Többször irtam ki kérdést az emberek pl baleseteknél való reakciójáról,szelfizés stb,nem nagyon jött válasz?
Figyelt kérdés
most láttam facebookon egy cikket,mentősök osztották meg,igaz 1 éves hír,egy strandon élesztettek egy férfit és az ott tartózkodó emberek telefonnal vették,ez a mentősöknek se tetszett,erről szólt a cikk,többek közt,vagy ezer komment jött,persze mindenki elitélte a dolgot.De jó tudni,hogy akkor nem én látom rosszul a dolgokat tutyi mutyi mimóza se vagyok,hogy nem tetszik hogy naponta több tucat ilyen szitu van,megalázosok,milyen társadalom ez?irtam példákat is,egy bűnözési szitunál egy lány apja elüti az adott férfit,mentők kaparják össze,közbe a kislány és apja nézik,minek?mért kiváncsi ilyenre bárki is?2024. aug. 17. 19:54
11/15 A kérdező kommentje:
mindkét esetről(röhögés,szelfi)láttam példákat,mindeggy hogy százas nem százas,megtehette,megtette,ennyi
2024. aug. 17. 20:25
12/15 anonim 

válasza:

Itt is mindenki elítéli majd, holott ugyanúgy megcsinálják.
Én rejtett kamerás videókat néztem, amiben egy kapucnis férfi a járókelők szeme láttára vonszol be egy gyereket a sötét sikátorba. Tudod mi volt az emberek reakciója? Semmi. Pedig látták, sőt utána is néztek, de egyik sem állt meg vagy segített. Kb 20-ból 1 ember tett valamit. A többi simán nézte, hogy rángatnak el egy kicsi gyereket.
13/15 anonim 

válasza:

Egyetértek az egyessel, plusz Szerintem ilyen like- vadász ez, hogy valaki valami "izgalmasat" oszt meg. Szerintem ezeknek az embereknek a fejével baj van, ugyanis amíg videózza az adott embert akár meg is halhat ha olyan baleset, vagy rosszabb lehet az állapota. Amikor valaki bármilyen balesetet szenved, rögtön oda kell rohanni, hogy segítsük. Egyébként ezzel más személyes jogait is megsérti az adott illető, hogy felrakja a netre. De elbutultak már az emberek, a követésért meg a likeokért. (Tisztelet a kivételnek.) Egyébként szerintem még az sem elhanyagolható, hogy sok ember halt meg egy kép készítés miatt, mert veszélyes helyre ment, hogy gyűjtse a kedveléseket. Ez hasonló.
14/15 anonim 

válasza:

Egyértelműen azért, mert élvezi, hogy ő is ettől pár percig, rövideb ideig ismertebb lesz, hogy felvette az eseményt. Fedélzeti problémásak ezek.
15/15 anonim 

válasza:

Még a gta játékokba is belerakták azt a magatartást, ha elütsz valakit kocsival, akkor egyből megjelennek a bámészkodók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!