Többször irtam ki kérdést az emberek pl baleseteknél való reakciójáról,szelfizés stb,nem nagyon jött válasz?
Figyelt kérdés
most láttam facebookon egy cikket,mentősök osztották meg,igaz 1 éves hír,egy strandon élesztettek egy férfit és az ott tartózkodó emberek telefonnal vették,ez a mentősöknek se tetszett,erről szólt a cikk,többek közt,vagy ezer komment jött,persze mindenki elitélte a dolgot.De jó tudni,hogy akkor nem én látom rosszul a dolgokat tutyi mutyi mimóza se vagyok,hogy nem tetszik hogy naponta több tucat ilyen szitu van,megalázosok,milyen társadalom ez?irtam példákat is,egy bűnözési szitunál egy lány apja elüti az adott férfit,mentők kaparják össze,közbe a kislány és apja nézik,minek?mért kiváncsi ilyenre bárki is?aug. 17. 19:54
1/15 anonim válasza:
Nem vagyok pszichológus, de valami perverz ösztön lehet ezeknek a mélyén. A borzalomban és a szörnyűségben való tobzódás. Hasonló okból nézhetnek az emberek horrorfilmet is, vagy olyan filmet, amiben sok vér, halál van.
2/15 A kérdező kommentje:
és ha más oka is van?röhögés,felvétel készítésnél inkább a megalázás lehet a cél,korosztály nem számít,régi hír,egy meztelen férfi egy város főterén üveggel vagdosta magát és dugdosta fel magának,sok család nézte,szerintem egy szülőnek nem így kéne viselkedni....
aug. 17. 20:00
3/15 anonim válasza:
Ezt csak én nem értem? Tök értelmetlen amit írsz.
4/15 A kérdező kommentje:
igen,csak te nem érted,vagy magadra ismertél....
aug. 17. 20:06
5/15 anonim válasza:
Nem igaz, mert tényleg figyelhetnél arra, hogy rendesen írj. Egyébként ez szinte mindenkiben benne van, nem hiába van katasztrófa túrizmus. Szeretjük az érdekes, izgalmas dolgokat. Az más téma, hogy segíteni viszont nem nagyon szeretünk.
6/15 anonim válasza:
Katasztrófaturizmus.
Valahol legbelül kicsit örülünk neki, hogy nem mi vagyunk ott, nem velünk történt / történik az adott tragédia.
Megalázás szerintem egy cseppnyi sincs benne.
7/15 A kérdező kommentje:
Én nem röhögtem nem gúnyolódtam senkin,nyilván ha nem tudok segíteni,nem tudom hogy kell akkor nem segitek,de nem fogok nézelődni se,ennyit az izgalmas dolgokról,nem,nem vagyok szent ember,de akkor is,ha meg lenne gyerekem,rászólnék arra is
aug. 17. 20:12
8/15 A kérdező kommentje:
6,ha fekszel sérülten miközbe röhög rajtad az illető,az nem megalázás?
aug. 17. 20:13
9/15 A kérdező kommentje:
ilyen volt mindig és lessz is,valamiért ezellen nem lehet tenni
aug. 17. 20:14
10/15 anonim válasza:
Nem én vagyok a hatos válaszoló, de ezt írod "ha fekszel sérülten miközbe röhög rajtad az illető,az nem megalázás?". A kérdésednél te nem arról írtál, hogy egy fekvő, haldokló emberen röhögtek, hanem hogy videózták. A kettő nem ugyanaz. Ha valaki röhög egy olyanon, akit épp újraélesztenek, az fejben nyilván nem százas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!