A lányok/nők miért hiszik azt hogy a fiúknak sokkal könnyebb megélni a párkapcsolati dolgok árny oldalát?
Úgy gondolom van benne igazság hogy a fiúk/férfiak elrejtik az érzéseiket ösztönből, de szerintem lelkiszinten ugyan úgy eltudnak fáradni és összetörni.. persze ezt a lányok sose veszik komolyan és csak az ő sérüléseik valósak szerintük..
Más is tapasztalja ezt?
Igen. Mert a nők gyengébbek, és elvárják hogy a férfi jól bírja ezeket, és ők had legyenek gyengék.
Az én párom megért engem és az én érzéseim. Nem tudnék olyan nővel lenni aki ezeket nem látja.
Ki hiszi ezt? Szívesen elbeszélgetnék vele...
Mert én a neten is és a való életben is csak azt a mantrát hallom a nőktől hogy "a férfiak is sirhatnak!!!!!!! ki kell engedni az érzelmeket, nem szabad hagyni hogy a toxikus maszkulinitás tönkretegyen titeket :((((((((("
Pasiktol meg főleg azt hallani h a nők gyengék és képtelenek racionális döntéseket hozni az érzelmeik miatt + minden apró hülyeségen nekiállnak hisztizni meg sírni.
honnan tudod mit hisznek a nok?
en nekem amiota parom van hangoztatom neki hogy nyugodtan mondja el hogyha valami gond van. sirt is mar a vallamon. en nem hiszek abban hogy a ferfiaknak kotelezo egy konek az erzelmi szintjen lenni.
az hogy a ferfiakba a ferfiak altal lett ez a jelenseg belenevelve az mas. nokent en ezt baromsagnak tartom.
Amiket olvasol, valószínű az egoista hisztigépek ömlengései, ahol csakis ők és ők, az ő érzéseik, minden más eldobható, pótolható.
Már kilóméterekről észreveszem az ilyen nőket, hánynom is kell minden ilyentől.
Nagyon csököttagyúnak kell lennie annak, aki ezt gondolja. Tudjuk, hogy sok ffit megvisel a párkapcsolati probléma, napi szinten írják ki magukból a nyűgöt itt a gyk-n a Felnőtt párkapcsolatok topikban.
Szóval kérdező, vagy te vagy rossz közegben vagy valamit csúnyán félreértesz.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!