Akinek van tükör a szobájában az nem fél este tőle?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 10:03
2/17 anonim válasza:
egy horrorfilm után néha begondolok magamnak dolgokat olyankor fosok a tükrömtől :D
3/17 anonim válasza:
Le szoktam takarni és sötétben bele nem néznék! Komolyan mondom.
5/17 anonim válasza:
Az én tükröm az nagyon FÉL.
Ugyan is ketté tört.
6/17 anonim válasza:
én drága, magyar népem..
nem száz aki titeket szégyenl :)
7/17 anonim válasza:
Ha véletlen este felkelek, akkor simán megfeledkezem arról, hogy az ágyammal szemben van egy hatalmas tükör.. és hirtelen simán megijedek, hogy mi a ...
Ezért általában letakarom én is.
8/17 anonim válasza:
Nem félek csak amikor eszembe jut a Tükrök c. horrorfilm, miközben az éjjeliőr üveget majszol. xD
9/17 anonim válasza:
Vagy egy nagy tükörajtós szekrény az ággyal szemben. Néha elgondolkozom, hogy ha létezik a tükrön túloldali világ akkor tulajdonképpen saját magam nézem ahogy az ágyban recskázom :D
10/17 anonim válasza:
Én miután láttam a Tükrök című filmet, évekig féltem tőlük és este én is letakartam a tükröket a szobámban 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!