Akinek van tükör a szobájában az nem fél este tőle?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 10:03
11/17 anonim válasza:
Éjszaka miért félnék? Nappal sokkal ijesztőbb, akkor látom magam benne.
12/17 anonim válasza:
Van ilyen fóbia. Volt egy időszakom mikor sok horrort néztem akkor néha én is tartottam a tükör közelében lenni. De az elmúlt.
13/17 Metionin válasza:
Ilyen tükörlapom van, amit lehet rakosgatni. Éjszakára általában az ágy mellé teszem, pont nem látom az ágyból de volt már többször hogy az asztalon felejtettem feltámasztva de nem féltem tőle. Néha van hogy fura valami fény és eszembe jut, hogy az elosztó fénye tükröződik mert ott van a tükör de ennyi.
Gyerekkoromban viszont volt egy régi tükrös szekrényünk, aminek a tükrében rendszeresen embereket láttam járkálni éjszaka. A szüleim sosem hitték el, pedig tényleg ott voltak.
14/17 anonim válasza:
De,egyszer már kimászott belőle egy erőszaktevő :/
15/17 anonim válasza:
Lesd meg az Oculus című filmet. :D :D
16/17 anonim válasza:
Csak akkor gáz,ha szemben van veled:D
17/17 anonim válasza:
A tükörtől nem félek, de aki visszanéz belőle, na, az ahogy öregszik egyre randább!!!
Amúgy a szobában nincs, fiatal koromban gondoltam, hogy kellene az ágy fölé a plafonra, de ez kimaradt, most meg már minek? ..... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!