Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Általában mennyi idő alatt...

Általában mennyi idő alatt fogadja el az ember, hogy sosem tetszik a neki tetsző nőknek?

Figyelt kérdés
Sok éves aktív társkeresés után. És úgy, hogy nincsenek magasan az elvárásai, viszont teljesen leadni nem szeretné az igényeit, természetesen. Illetve magát már kb. kimaxolta.

aug. 13. 12:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Nőknél ugyanez a helyzet.
aug. 13. 13:06
 2/12 A kérdező kommentje:
A nők esetében én azért jobbnak látom a helyzetet, de arra vagyok most kíváncsi, hogy átlagosan mennyi idő ezt a sikertelenséget elfogadni?
aug. 13. 13:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ezt el lehet fogadni, vagy megbékélni vele.
aug. 13. 14:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet a megoldás?
aug. 13. 14:29
 5/12 Szolovjov ***** válasza:
63%
A megoldás egyedül maradni. Olyan ez kicsit, mint az autózás. Mercedes-Benz: a legjobbat, vagy semmit.
aug. 13. 15:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokkal vagyok szebb az ördögnél, de ezt sosem kellett elfogadnom.
aug. 13. 17:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Addig, míg össze nem találkozik az igazival, akivel viszont kölcsönösen tetszenek egymásnak.
aug. 14. 12:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Már mint addig kell ezt elfogadni, ami alatt azt értem, hogy nem kell ebbe belebetegedni. Érdemes kitartani.
aug. 14. 12:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon rossz hozzáállás. Nem kell elfogadni a sikertelenséget, mert azzal gyakorlatilag kudarcra kondicionálod magadat. Ehelyett érdemes elgondolkodni az eddigi tapasztalataidon az alábbiak mentén:

- Mennyire tudod azt, hogy mit keresel egy nőben, mit keresel egy kapcsolatban? Mennyire sikeresen kommunikálod ezt, keresed eszerint a párodat? (Tehát ha te mondjuk egy nyugodt ember vagy, akkor ne valami adrenalinfüggővel akarj lógni, mert nehéz lesz mindenkinek.)

- Mi az, ami miatt elutasítanak? Ugyanazok az okok vagy mások? Mik az ebből levonható tulajdonságok? Lehet hogy nem megfelelő embert keresel/vonz téged? Lehet hogy amire vágysz és ami jól működik veled, az eltér? (Sajnos itt is a hasonló hasonlót vonz elv működik.)

- Ki tudnál-e van-e kedved kísérletezni azzal, hogy ne a szokásos emberekkel randizz, hanem új szempontokat vezess be? Mi lehetne ez mondjuk?

Igazából ezek mentén kellene elindulni, tényleg kipróbálgatni a dolgokat, nekem a társkeresésben sikertelen ismerőseim (beleszámítva magamat) is mindig azt rontják el, hogy rossz embert keresnek/kerestek maguknak. Nekem teljesen át kellett értékelnem a dolgaimat, hogy legyen valakim, akivel tényleg működik a dolog. De egyébként ehhez nyugodtan lehet pszichológushoz, párkapcsolati coach-hoz fordulni, ő is hasonló gondolatok mentén vezet majd téged, feladatokat és olvasmányokat ajánl a témában.

aug. 15. 12:19
 10/12 A kérdező kommentje:

Ezek jó ötletek, de magamat kimaxolva, tisztában vagyok már az igényeimmel. Illetve vagy vonz valaki vagy nem.

Pedig, ahogy írtam, nem jobb kategóriájú nők szoktak vonzani.

Én viszont képtelen vagyok olyannal együtt lenni, aki nem tetszik. Becsapni nem fogom magam. Ezért kéne lassan megbarátkoznom a helyzettel, csak nem mindig megy.

aug. 15. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!