Mi lehet az oka annak, hogy engem mindenki elkerül?
Nincsenek barátaim, nincsen párom.
Ha körbe nézek a környezetemben, mindenhol azt látom, hogy akármennyire is igénytelen egy pasi, vannak barátai, barátnője.
Nekem meg semmi.
Elgondolkodtam azon is, hogy elköltözöm másik városba.
1!
Negatív, pozitív hozzáállás, tök mindegy.
Próbálkoztam pozitívan hozzáálni, semmi se jött össze!
Aztá kialakult egy negatív hozzáállás
Költözni csak egy ideig kibúvó, amíg elhiszed, hogy azért nem ismersz senkit, mert túl új vagy. Meg lehet persze próbálni, hátha bejön, de nagy valószínűséggel ott sem fog senki becsengetni hozzád, hogy helló, én barátkoznék.
Nekem sincsenek barátaim, de az elméletet ismerem - valamilyen hobbit, közösséget érdemes keresni a környéken, ami érdekel is. Túrázni, kirándulni menni - erre szoktak szervezni társaságot, vagy biciklizni, sétálni, sörözni / kávézni...
Szokták javasolni a vallási gyülekezeteket is, na az nekem nem jön be.
Valóban kevés az infó ahhoz, hogy érdemi választ tudjunk erre adni. És nem is ismerünk személyesen, így még inkább nehéz a dolog.
Általánosságban szólva:
lehet, hogy a kisugárzásoddal, megjelenéseddel, vagy akár a viselkedéseddel valami nem stimmel, nem vagy kellően szimpatikus mások számára.
4!
Jártál már Szegeden? Mi van itt?
Kb semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!