Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy engem mindenki elkerül?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, nincsen párom.

Ha körbe nézek a környezetemben, mindenhol azt látom, hogy akármennyire is igénytelen egy pasi, vannak barátai, barátnője.

Nekem meg semmi.

Elgondolkodtam azon is, hogy elköltözöm másik városba.

aug. 10. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha negatív a hozzáállásod, másik városban se fognak hozzád másképp viszonyulni.
aug. 10. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Én is hasonlokepp vagyok. Nehéz ismerkedni.
aug. 10. 15:14
 3/10 A kérdező kommentje:

1!

Negatív, pozitív hozzáállás, tök mindegy.

Próbálkoztam pozitívan hozzáálni, semmi se jött össze!

Aztá kialakult egy negatív hozzáállás

aug. 10. 15:23
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Költözni csak egy ideig kibúvó, amíg elhiszed, hogy azért nem ismersz senkit, mert túl új vagy. Meg lehet persze próbálni, hátha bejön, de nagy valószínűséggel ott sem fog senki becsengetni hozzád, hogy helló, én barátkoznék.

Nekem sincsenek barátaim, de az elméletet ismerem - valamilyen hobbit, közösséget érdemes keresni a környéken, ami érdekel is. Túrázni, kirándulni menni - erre szoktak szervezni társaságot, vagy biciklizni, sétálni, sörözni / kávézni...

Szokták javasolni a vallási gyülekezeteket is, na az nekem nem jön be.

aug. 10. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem ismert meg ennyi infó alapján téged és a helyzetedet senki. Emiatt nem fogsz releváns választ kapni a kérdésedre. Esetleg keress fel pszichológust
aug. 10. 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Valóban kevés az infó ahhoz, hogy érdemi választ tudjunk erre adni. És nem is ismerünk személyesen, így még inkább nehéz a dolog.

Általánosságban szólva:

lehet, hogy a kisugárzásoddal, megjelenéseddel, vagy akár a viselkedéseddel valami nem stimmel, nem vagy kellően szimpatikus mások számára.

aug. 10. 15:50
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy vonzó, nem vagy szimpatikus, nem elégíted ki mások szükségleteit, alkalmatlan vagy rá.
aug. 10. 18:59
 8/10 A kérdező kommentje:

4!

Jártál már Szegeden? Mi van itt?

Kb semmi!

aug. 10. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
És te jártál már egy faluban? Szeretettel ajánlom Tiszabőt, Tiszaburát és környékét. Rögtön átértékeled, hogy mi az, hogy kihalt település. Szeged ráadásul Debrecen el egy szintű fejlettségű és nem olyan személytelen, mint Pest. Mozdulj ki inkább a házból és nézz körül, nagyon is sok minden van.
aug. 21. 12:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Debrecenben mi van? :(
aug. 21. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!