Mert van ellenem mindenki?
Az én exem ugyanilyen volt, mindig másokban kereste a problémát, közben borzalmas volt mindenkivel. Állandóan meséket költött hogy ő milyen sokat keres/milyen jó férfi /nekem milyen jó dolgom van vele/adott sportban ő a legjobb a világon /ő tud mindent/ő néz ki a legjobban stb. Ezek persze nyomokban tartalmaztak igazságot. Ezen kívül gyakori volt nála hogy nem hagyta szóhoz jutni a beszélgetőpartnert, az összes beszélgetés vele inkább az ő monológja volt. Nincsenek barátai, egy két ember eltűri, de elég rendesen ki is használja cserébe. Nem veszi észre hogy mi a gond, és nem is hajlandó meghallgatni semmit, ha javasoljuk hogy máshogy csinálja a dolgait.
Nem mondom hogy te is ezt csinálod, mert nem ismerlek. De ilyenkor érdemes egy kicsit elgondolkodni, hogy lehet hogy nem mindenki másban van a hiba, hanem neked kell változtatni. Ha viszont úgy érzed tényleg csak a környezet a hibás, akkor próbálj új társaságba járni, új embereket megismerni.
2-es
Alig beszelek, egesznap szinte csondben vagyok, ha valami problema van, inkabb magamat hibaztatom altalaban
Ez nem változtat azon hogy esetleg magadat kell fejlesztened kicsit.
De az utolsó felét is tartom az előző válaszomnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!