Nem akarom tovább a saját életemet élni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de egyszeruen nem ezt az eletet akarom elni amit most. Nem akarok igy kinezni, nem akarom azokat a barataimat akik most vannak, pedig nagyon szeretoek es nagyon nagyon jo barataim vannak de en valahogy megse akarom oket, nem itt akarok elni gyulolom magamat utalom a szemelyisegem, nem tudom megfogalmazni de egyszeruen azt erzem hogy nincs ertelme az eletemnek, es hogy egyszeruen teljesen mas akarok lenni es nem akarom tovabb elni ezt az eletemet. Mostanaba egyaltalan nem tantorit el az se h vegezzek magammal mert nem latok benne semmi rosszat ha csak megszunnek letezni, mert azt akarom, hogy teljesen mas emberkent eljek ujra..aug. 9. 14:24
2/10 anonim válasza:
Szállj ki az álomvilágból, és éld a saját életed. Amit te alakítasz.
3/10 anonim válasza:
Élnéd az enyémet pár napig, sikítva követelnéd vissza a sajátodat és boldog lennél, hogy olyan amilyen! Amúgy meg vegyél pár üveg piát és csapd szét magad, nekem néha bejön. Az életem akkor is xar, csak nem érdekel! :-)
4/10 anonim válasza:
Hasonlóan sokszor éreztem már én is így,.
Ha lehetne kívánságom akkor egy másik országban, másik testben születnék újjá más külsővel. (ami van annál 100x jobbnál)
6/10 anonim válasza:
" teljesen mas akarok lenni es nem akarom tovabb elni ezt az eletemet"
Ki akadályoz?
7/10 anonim válasza:
Panaszkodni nagyon szeretsz. Gondolom kitalált kifogása ID is vannak mit miért nem csinálsz meg. Pl. Edz, vágass más hajat, növessz szakállát, hordj más stílusú ruhákat, máris máshogy nézel ki. Költözz olyan országba ahova szeretnél. Szerezz érdeklődési körödnek megfelelő barátokat. Ha nem teszel semmit, nem változik semmi. Csak a tettek hoznak változást.
8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es hozzászolo, pont most valtottam stilust olyanra ami tetszik, mindennap jarok konditerembe es figyelem a kajaimat.. en mar regota probalok tenni erte, de te biztos jobban tudod, mert te vagy itt velem mindig. De ezek ellenere is gyulolom mindenemet egyszeruen barmit csinalok sose fogom megszeretni magam. Sose kivanom neked ezt az erzest!
aug. 9. 23:16
9/10 anonim válasza:
Ha van pénzed, akkor plasztikáztasd meg magad, és lépj le külföldre. Sima ügy.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok megjegyzest bar azt elfelejtettem leirni meg csak 14 vagyok..
aug. 10. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!