Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sosem találok igaz barátot,...

Sosem találok igaz barátot, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Tényleg nem jövök rá, mi a baj velem? Gyerekként is mindig a felesleges harmadik voltam. Felnőttként sem találok olyan barátot, akinek ugyanolyan fontos lennék, mint ő nekem, csak ilyen felszínes barátaim (bár ezt nem nevezhetem annak) vannak.

Már tényleg nem tudom, hogy ennyire unalmas lennék, vagy nem szerethető ember, hogy nincs senki aki barátilag ragaszkodna hozzám (Igénye lenne pl. arra, hogy akár napi szinten dumáljunk, rendszeresen valamit csináljunk együtt, érdekelje mi van velem és ne csak magáról beszéljen, örüljön hogy találkozunk...) Teljesen el vagyok keseredve.

aug. 9. 00:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szìvesen baràtkoztam volna de 28 vagyok és pasi szóval....

Azért remélem sikerül

aug. 10. 06:14
 22/27 anonim ***** válasza:

Baratsag hosszu ido amig kialakul

2010-be egy munkahelyen jol elbeszelgettem egy sraccal, de munkahelyen kivul sose talalkoztunk

Aztan kileptem, ra kb 3 evre pont odajott dolgozni ahol en dolgoztam csak masik muszakba

Aztan jatszottunk online jatekokba meg neha elmentunk moziba de egymashoz sose mentunk at, azt se tudom hol lakik, bar keruletet tudok de utcat, hazszamot nem

A mai napig jatszunk online jatekokba meg megyunk moziba neha de egymashoz sose megyunk at

Azt mondja rajtam kivul nincs mas baratja

Mondjuk nekem sincs rajta kivul

Bar nem is kell, mert szeretek egyedul lenni

aug. 10. 07:51
 23/27 anonim ***** válasza:
Szia, nekem sincsenek igaziak. Állandóan kibeszélnek, kihasználnak. Ma már nincsenek igazi barátságok. Tudod, a barátságok fontosak de nem szabad tőlük sokat várni. Itt nem tudja meg újítani semmi mint például a szerelemben
aug. 10. 14:49
 24/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, írtad, hogy érdekelnek a játékok; esetleg nincs a lakhelyedhez közel olyan hely, ahol társasjáték esteket rendeznek? Vagy valamilyen beülős hely, esetleg egy kultúrbisztró, vagy hasonló? Azért kérdezem, mert pl. Veszprémben több ilyen is van (nem reklám, de a Papírkutya remek példa), és az emberek nagyon szeretik, kifejezetten felkapott és kedvelt hely. Általában nagyon közvetlen, rendes emberek járnak oda, szaktársaim is sokat dicsérik a helyet.

Akár érdemes lenne ilyen helyre eljárni/ellátogatni, amennyiben érdekelnek az ilyesfajta dolgok, hátha sikerül remek embereket megismerned.

aug. 10. 17:29
 25/27 A kérdező kommentje:

#21 köszönöm:)

#22 ez is egy működőképes barátság szerintem. Hasonló lehet a stílusotok.

#23 de én látok olyatm hogy 10-20 éve barátok még a suliból mondjuk, vagy anyukák összeismerkednek és "öribarik" lesznek. Nekem is volt olyan, hogy valakivel egy társaságban összebarátkoztam és mások is, de én sok lettem és lepattintott, a másikkal viszibt még nyaralni is együtt mennek. Szóval ezért nem tudom én miért nem találok egy ilyen barátot (nem a nyaralásra értem).

#24 köszi ennek utána nézek, mondjuk oda is többen jó menni nem? Egyedül nem lenne fura?

aug. 10. 21:40
 26/27 A kérdező kommentje:
#17 hát ezaz, hogy én pont hogy mindenkit meghallgatok, de ez fordítva általában nem igaz. Aki most legutóbb lekoptatott, mellette szóhoz sem jutottam. Ha mégis, belevágott a szavamba, mindenre rákontrázott, vagy unottan hallgatott, de érdemben nem tett hozzá a beszélgetéshez.
aug. 10. 21:45
 27/27 anonim ***** válasza:
egyik másiktól megkérdezném., hogy neked meg i a f**äsz bajod volt velem??
aug. 11. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!