Sosem találok igaz barátot, hogy lehet ez?
Tényleg nem jövök rá, mi a baj velem? Gyerekként is mindig a felesleges harmadik voltam. Felnőttként sem találok olyan barátot, akinek ugyanolyan fontos lennék, mint ő nekem, csak ilyen felszínes barátaim (bár ezt nem nevezhetem annak) vannak.
Már tényleg nem tudom, hogy ennyire unalmas lennék, vagy nem szerethető ember, hogy nincs senki aki barátilag ragaszkodna hozzám (Igénye lenne pl. arra, hogy akár napi szinten dumáljunk, rendszeresen valamit csináljunk együtt, érdekelje mi van velem és ne csak magáról beszéljen, örüljön hogy találkozunk...) Teljesen el vagyok keseredve.
Nyilván rossz társaság vagy aki vagy dögunalmas vagy a saját életunt életéről és gondolatairól beszél amire senki nem kíváncsi, senkinek nincs szüksége ilyen "barátra". Egyébként ott van a mesterséges intelligencia annak írkálhatod a hülyeségedet naponta.
Nekem egyébként sok barátom van de nehogy már az értékes időmet arra pazaroljam hogy napi szinten hallgatom a nyávogást. A legjobb barátaimmal is max heti - 2 heti egyszer beszélek, csinálunk közös eseményt és szevasz.
Nem találtál olyat aki ilyen szinten kölcsönös érdeklődéssel fordul feléd.
Nekem is vannak olyan haverjaim akivel elég intim témákat beszélünk meg, amiket még pl a családdal sem. Gond a munkahelyen, szerelmi életben stb. Viszont ehhez idő kell, megfelelő bizalom és ami még nagyon fontos, hogy az adott hangulat! Nagyon sokszor nem olyan a hangulat, hogy bármi érzékeny téma előjöjjön, de van amikor akár 3-5-en online belemegyünk 1-1 ilyen dolog kibeszélésébe. Van amikor kicsit poénkodva, de azért komolyan véve az adott problémát, témát.
Viszont nem akárkivel beszélném ki én sem, vagy épp hallgatnám meg másét.
Sok olyan emberrel találkoztam már itt aki csak rinyálni tud, mindennel baja volt, semmi nem volt jó neki. Én is voltak hasonló, amikor nem tudtam értékelni azt amim volt, amiért megdolgoztam, de nem rinyáltam 0-24. Vannak olyan negatív emberek akik meg csak a rosszat látják és mindig lehúzó hangulatot hoznak, na az ilyeneket kerülöm.
Sajnos en ferfi letemre a ferfiakhoz vonzodok igy az emberek 90%-a kiesik a baratkozos témábol
A maradek 10% meg folyton csak szexelni akar, azokkal meg azert nem foglalkozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!